SESTAVA KOLA - 7.kolo Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 04.10.2015

0

7. kolo III. třídy Pelhřimovska přineslo hned tři zápasy, které skončily výsledky, jež bývají k vidění spíše v zápasech Italské Série A nežli v nejnižších fotbalových soutěží. Defenzivní fotbal byl k vidění například v Mnichu, kde se diváci gólu nedočkali, naopak ale mohli mít radost z premiérového bodu místních Sokolíků. Jeden gól pak rozhodl bitvy v Černovicích a Novém Rychnově, kde se z výher radovaly domácí týmy. Jasnou záležitostí byl duel v Čejově respektive v Želivě. V těchto zápasech potvrdily vedoucí mančafty oprávněnost svého postavení v tabulce.

Vzhledem k výsledkům jednotlivých zápasů byla tentokrát nominována defenzivní sestava. Gólman Mnichu Miroslav Šimeček, který za svá záda nepustil ani jeden míč v zápase proti Lukavci, čímž se velkou měrou podílel na zisku prvního bodu pro svůj tým, má před sebou tuto obrannou čtveřici - Petr Novák (Jiřice B), Roman Koubek (N. Rychnov B), Josef Svoboda (Čejov), Jiří Kameš (Petrovice).

 

V sestavě 7. kola je celá řada zkušených hráčů. Platí to i o záložní formaci, kde figuruje například želivský vůdce Lukáš Radil. Zkušeností na rozdávání má i Milan Zeman z Lukavce, který ještě pamatuje zlaté časy lukaveckého fotbalu, kdy do krásného fotbalového areálu k bojům o mistrovské body jezdily Á třídní mančafty. Nominaci do sestavy kola si vysloužil i pendl z černovického áčka Šimon Paclík, jenž svým gólem rozhodl zápas proti houževnaté Velké Chyšce. Výborný výkon podal také čejovský Tomáš Pech, jenž hattrickem a třemi asistencemi popravil rezervu Budíkova. Záložní pětici pak uzavírá jiřický Jiří Rohovec.

 

Jediným útočníkem, který dostal naší důvěru, je v tomto kole Bohuslav Kubát z Petrovic. Další z plejády zkušených borců, jež ovládli sestavu 7. kola III. třídy, si při venkovních zápasech nyní nazouvá střelecké kopačky. Po čtyřech brankách, které petrovický útočník vstřelil na půdě rezervy Nového Rychnova, se mu tentokrát zadařilo i v sousedním derby v Jiřicích, ve kterém vstřelil dvě branky a měl tudíž hlavní podíl na důležité výhře svého týmu v poměru 3:1. O tom, kdo se bude radovat z vavřínů za vítězství v naší anketě o Hráče kola, rozhodnete svými hlasy pouze Vy, čtenáři portálu fotbalunas.cz. Hlasování už je spuštěno a potrvá až do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.