SESTAVA KOLA - 7.kolo Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 04.10.2015

0

Ve IV. třídě i nadále zuří boj o první příčku, o kterou se přetahuje Horní Ves s humpoleckým A.F.C. Oba vedoucí týmy své zápasy sedmého kola zvládly, i když hlavně mužstvo zpod Orlíku mělo cestu ke třem bodům nečekaně trnitou. Velký obrat předvedli zkušení hráči Třeště, kteří v Nové Cerekvi otočili nepříznivě se vyvíjející zápas a nakonec dosáhli hladkého vítězství. Dařilo se i Hněvkovicím a rezervě Horní Cerekve, která však měla svou pozici v zápase proti B týmu Plačkova usnadněnou, neboť hosté nastoupili pouze v devíti hráčích.

V útočně laděné sestavě má největší zastoupení Horní Ves, která dodala hned trojici hráčů - Tomáš KubůMartin Brada Radim Makovička. Dvoučlenné zastoupení v nejlepší jedenáctce mají Hněvkovice - Petr NenadálRadek Anděl a C tým Třeště, který ke třem bodům v Nové Cerekvi dotáhl ostrostřelec Zdeněk Vašek, jenž vsítil hattrick. Dařilo se i jeho spoluhráči Lubomíru Mikešovi, který dvěma góly výhru Třeště stvrdil. Ostatní mužstva mají v nominaci jednoho hráče. Brankářský post obsadil košetický Jan Duffek, díky němuž si rezerva Košetic vezla z Hněvkovic "pouze" dvougólovou prohru.

 

Výborným výkonem se prezentovali ve vzájemném souboji hornocerekvický Jakub Havel, jenž z postu stopera úspěšně dirigoval obranný val svého týmu, a také plačkovský kapitán Tomáš Vrána, který byl nejaktivnějším mužem plačkovského devítihlavého souboru. Posledním hráčem, jenž měl tu čest proklouznout do naší sestavy je humpolecký René Němec, který jedním gólem přispěl k výhře A.F.C. nad outsiderem ze Žirova. Vybranná jedenáctka hráčů nyní očekává Vaši pozornost. Pouze na Vás je, koho z hráčů dostanete na vrchol a s kým si budete moci přečíst exluzivní rozhovor. Hlasování je již spuštěno a potrvá až do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.