SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Příbramský okresní přebor o víkendu pokračoval šestým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Obránce Michal Gregor odehrál v Jincích skvělý zápas a dvěma góly pomohl svému týmu k fantastickému comebacku. Nečín sice prohrával po prvním poločase 3:0, ve druhém poločase výrazně zvýšil obrátky a s velkým přispěním Gregora si domů nakonec odvezl cenný bod po remíze 3:3.

 

Nádherný zápas se odehrál také v Kovohutích, ačkoliv se tam diváci ani jedné branky nedočkali. Nová Ves hrála atraktivní fotbal, stejně jako domácí, v jejichž dresu v obraně předvedl skvělý výkon Jan Neliba a útočné akce směrem vpřed organizoval dvorní rozehrávač Marek Kinčl.

 

Zápas mezi Počepicemi a Litavanem Bohutín rozhodl jediný gól, o který se postaral skvěle hrající obránce Patrik Smetanka. K vítězství hostů přispěl skvělým výkonem také brankář Miroslav Dymák, který předvedl několik dobrých zákroků a neustále musel být obezřetný, protože do jeho šestnáctky létal jeden centrovaný míč za druhým.

 

Rožmitál pod Třemšínem válcuje jednoho soupeře za druhým a tentokrát si vyšlápl na Rosovice, kde odehráli skvělý zápas Vojtěch Zákoucký, Tomáš Dreschler a Petr Mora. Tomáš Dreschler se během zápasů dostal do několika dobrých šancí, na rozdíl od svých spoluhráčů se mu ale dva góly vstřelit nepodařilo, přesto si zaslouží místo v nejlepší jedenáctce, stejně jako Václav Peták z Rosovic, které sice prohrály vysoko 6:1, Peták se ale i přes svůj pokročilý věk rval o každý míč a ukázal, že na to stále má.

 

Petr Červenka nedávno posílil Pičín a hned v prvním zápase vstřelil po šesti minutách gól, kterým přispěl proti Trhovým Dušníkům k hladké výhře svého týmu 2:0. Zazářil také obránce Martin Švec, který dvěma góly přispěl k vítězství Krásné Hory nad Dublovicemi 4:2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.