SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Nominace do sestavy 6. kola naší skupiny B nám pořádně zamotala hlavu. Úspěšnými hráči byli vesměs útočníci a do nominace se nevešel jediný obránce. Museli jsme tedy sáhnout k již jednou uskutečněnému experimentu a přesunout některé hráče na pro ně nezvyklé posty. Jinak se toho v 6. kole událo více než dost, abychom měli dostatek materiálu pro nominaci: mladí brankáři, dvougóloví střelci, nejrychlejší góly i rozhodující branky zápasu. Pro tento týden jsme zvolili rozestavení 4-3-3.

Na postu brankáře jsme měli jisté dilema. Nominovali jsme tentokrát dva nejmladší gólmany, byli to Matouš Burian z týmu TJ Sokol Bělčice. Zaskakoval za zraněného Martina Kočovského ve druhém poločase zápasu se Sousedovicemi a nepustil jediný gól. Radek Medřický z týmu TJ Blaník Strunkovice naproti tomu odchytal celý zápas a pustil jen jeden gól, čímž přispěl k remíze svého týmu na půdě Štěkně. Nakonec jsme se shodli, že nečekaný nástup náhradníka v brance může mít na gólmana větší dopad než připravenost odchytat celý zápas a jelikož se s tím Matouš Burian z týmu TJ Sokol Bělčice popasoval velmi dobře a vychytal v druhé půli nulu, nominujeme jej tímto za brankáře 6. kola.

 

Prvním nominovaným obráncem přesunutým z postu záložníka je Jiří Máška z týmu FC Westra Sousedovice. Vsítil úvodní gól zápasu s Bělčicemi a byla to celkově jeho druhá branka ve dvou zápasech. Dalším přesunutým obráncem je Ladislav Martínek z týmu FK Vlachovo Březí. Ten dával hned 2 branky v zápase se Stachy, tím prvním vyrovnával 3 minuty po gólu hostí a svou druhou brankou otáčel skóre zápasu ve prospěch svého týmu. Bylo by jistě zajímavé, jak by se ve skutečném zápase na hřišti sžili se svým novým postem stoperů Marek Kešner z týmu TJ Otava Štěkeň a Ivan Šimčík z týmu TJ Blaník Strunkovice. Tyto dva nominujeme na zbývající místa v obraně. Marek Kešner dával úvodní gól v zápase se Strunkovicemi a Ivan Šimčík, shodou okolností jeho soupeř v témže zápase, vyrovnával na konečných 1:1.

 

Prvním záložníkem přesunutým z útoku je  Jakub Varyš z týmu FK Vodňany B. Jakub je prvním z našich dvougólových střelců. Zvlášt důležitý byl jeho druhý gól, kterým ve druhé půli vyrovnával stav zápasu. Marek Šafárik z týmu TJ Hradiště si v 6. kole zapsal rovněž dvě trefy, vstřelil nejrychlejší gól kola hned ve 3. minutě a pak ještě vsítil druhou branku 3 minuty po vyrovnání soupeře, což se ukázalo jako klíčový gól utkání. Dalším z hráčů na nezvyklém postu záložníka je Antonín Bujok z týmu SK Vacov B, který je pro změnu nejrychlejším dvougólovým střelcem 6. kola, jelikož své dvě úvodní branky zápasu vstřelil v rozmezí pouhých 4 minut.

 

Do útoku posíláme zkušené matadory. Prvním je Tomáš Škopek z týmu SK Slavoj Volyně, který opět vsítil gól a to ve třech ze čtyř po sobě jdoucích zápasech. Druhým útočníkem bude jeho spoluhráč z ofenzívy Jiří Němeček starší rovněž z týmu SK Slavoj Volyně. Ten dával dva góly, útočil na hattrick a  se sedmi brankami vévodí tabulce střelců, když vsítil čtyři branky ve čtyřech zápasech za sebou, třebaže se v každém z nich neprosadil. Na hrot útoku byl nominován poněkud nečekaně Ivan Vrhel z týmu TJ Sokol Stachy. Ten odvedl na hřišti pořádný kus černé práce, nedal se odstavit, úspěšně přebíral nákopy a nakonec dal rozhodující vyrovnávací gól zápasu s týmem z Vlachova Březí.

 

Taková je tedy jedenáctka 6. kola I.B třídy skupiny B.
Můžete hlasovat a nezapomeňte: 1x za hodinu, do nejbližší středy do 12:00 hod.  

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.