SESTAVA KOLA - 8.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Dnešní sestava kola je tak trochu netradiční! Snad nikdy se totiž nestalo, aby se za celé kolo nenašel nikdo, kdo by vstřelil více než jednu branku. Všichni střelci se tentokrát museli smířit s maximálně jedním zážezem na pažbě, ale i ten má cenu zlata, vynese-li svému týmu tři body. Bude proto zajímavé sledovat, kdo nakonec bude mít u hlasujících nejvíce sympatií.

Radek Petr - Převýšov
Tři body z venku vždy potěší a Petr je svému týmu na hřišti Unionu zkušeně vychytal.

Martin Vajgl - Dobrovice
Že si doma vyšlápnout Dobrovice na Žižkov, to čekal málokdo. Že skončí zápas rozdílem třídy pro domácí, to už asi vůbec nikdo. Vajgl to vše nastartoval precizně kopnutou penaltou a své si i odbránil.

Michal Radouš - Chrudim
Chrudim doma potvrdila roli favorita a Táborsko hladce přejela tři nula. Radouš se tedy pyšní, že obrana jíž byl členem neinkasovala a zároveň i sám skóroval.

David Pozníček - Vltavín
Vltavín vyhrál v Benešově a to se také čekalo. Průběh však nebyl tak jednoduchý, jak by se mohlo zdát. Pozníček dobře bránil a co hlavně, zápas svou brankou rozhodl.

Michal Procházka - Králův Dvůr
Cábelíci to v Tachově neměli jednoduché. Výsledná remíza je pro ně možná zklamáním, nicméně nebýt Michala Procházky a jeho gólu, nemuseli uhrát ani ji.

Michal Sedláček - Benátky
Nádherná trefa z přímého kopu a po celý zápas perfektní výkon. Benátky doma získaly skalp Písku a Sedláčka bylo doslova plné hřiště.

Lukáš Kopecký - Chrudim
Zdaleka ne poprvé a určitě ne naposledy je v sestavě kola Lukáš Kopecký. Chrudim znovu potvrdila, proč je na prvním místě a Kopecký odehrál opět výborný zápas, který korunoval brankou. Celkově byl pro Táborskou obranu neustálým nebezpečím.

Jakub Urbanec - Převýšov
Petr Převýšovu vychytal nulu, Urbanec svou brankou zase naopak zajistil tři cenné body z Nového Bydžova.

Jiří Vondráček - Jirny
I nadále platí, že Domažlice nejsou vůbec jednoduchý soupeř. Jirny na jejich hřiště přijeli s vědomím, že získat body velmi těžké. Díky Vondráčkově brance ze závěru zápasu se však mohli radovat z cenné remízy.

Marek Volf - Dobrovice
Volf měl při destrukci Žižkova prsty snad ve všem. Vstřelený gól byl jen logickým vyústěním jeho aktivity a i během zbytku zápasu byl Volf pro Viktoriány extrémně nebezpečným.

Václav Luašman - Štěchovice
Cenné a tolik potřebné tři body s Kolínem, dokázali Štěchovice doma přece jen uhrát. A děkovat mohou hlavně Laušmanovi, který se podepsal pod vítěznou trefou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.