SESTAVA KOLA - 6.kolo Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Představujeme vám nejlepší sestavu 6. kola děčínského okresního přeboru, ve které bylo složité si vybrat nejlepšího brankáře, neboť o toto místo se ucházel společně s Lukášem Koubou i skvěle chytající Daniel Mohr. Celkově v této sestavě mají převahu defenzivnější hráči, neboť čistá konta ve dvou zápasech tomu nasvědčují. Největším favoritem by měl být střelec Petr Horvát z Dolních Habartic, jemuž se povedlo v zápase proti Starému Šachovu vystřílet hattrick. Je možné, že se naše redakce bude znovu mýlit? Pojďte nás o tom přesvědčit a hlasujte!

Lukáš Kouba (brankář TJ Dolní Habartice)

Tento nezmar v habartické bráně, který naskočil po necelých 3 týdnech rekonvalescence zlomeného žebra do brány, znovu řádí a uvádí své soupeře do rozpaků (viz utkání proti Starému Šachovu).

 

David Adamec (obránce TJ Jiskra Staré Křečany)

Staré Křečany, tým, který v minulých sezónách laboroval s dnem tabulky, dostává nový impulz a momentálně se tyčí na 4. příčce. David Adamec je jednou z hlavních příčin dosavadního úspěchu křečanské Jiskry.

 

Václav Mysliveček (obránce TJ Dolní Habartice)

Zkušený, nesmlouvavý kapitán a dirigent habartické obrany Václav Mysliveček i ve svých letech se umí postarat, aby on a jeho defenziva splnila svůj účel.

 

Ota Chládek (obránce TJ Slovan Jiřetín p. Jedlovou)

Zkušenost obránce Oty Chládka pomohla jiřetinskému Slovanu k zisku tří bodů a po dohodě s trenérem mužstva byl právem zařazen na soupisku.

 

Otto Bezchleba (obránce FK Březiny)

U tohoto hráče je to sporné, kam jej zařadit. Převážně je to ofenzivně laděný hráč, ale výkon, který předvedl v posledním zápase na postu stopera, člověka nutí k přehodnocení. Nicméně, to nic nemění, že podal velmi kvalitní výkon jak v obraně, kde sehrál větší část zápasu proti Jiřetínu tak i v útoku, kam se na závěr přesunul.

 

David Šolc (záložník TJ Spartak Jiříkov)

Kapitán jak má být, v zápase proti šluknovské rezervě předvedl, co pro něj znamená práce s míčem a svým sólem přes celou polovinu hřiště, vlil svým spoluhráčům klid do žil.

 

Tomáš Novák (záložník FK Český Lev Těchlovice)

Další zkušený středopolař, jenž má za sebou velmi bohatou fotbalovou kariéru, potvrzuje svou kvalitu v každém zápase a je důležitou oporou svého týmu. Ve vypjatém derby s Boleticemi byl rozdílovým hráčem a svými dvěma brankami to jen a jen potvrdil.

 

Josef Roubíček (záložník TJ Krásná Lípa)

Josef Roubíček je i přes nedávnou blamáž v Krásné Lípě ohromnou oporou svého týmu a v zápase v Dolní Poustevně byl jeden z mála, kdo byl schopný projít skrz domácí obranu.

 

Štěpán Šafránek (útočník FK Dolní Poustevna)

Vůbec nejmladší hráč ze všech, co se nachází v této sestavě, neměl zas tak "složitou" práci se sem dostat. Do zápasu nastoupil až ve třetí třetině utkání, ale za tu dobu zanechal na hřišti skvělý dojem a nejen to, podařilo se mu rozhodnout i penaltový rozstřel.

 

Marek Šolc (útočník TJ Spartak Jiříkov)

Neodradný jiříkovský útočník Marek Šolc zatápěl šluknovské obraně celých 90 minut. Jeho agresivní presingem si vybojoval míč a následně se mu podařilo vstřelit rozdílovou branku utkání.

 

Petr Horvát (útočník TJ Dolní Habartice)

Borec na konec alias třígólový střelec Petr Horvát. Tento šikovný útočník nepotřebuje komentář, jelikož jeho vstřelené branky mluví za vše. Nezbývá jen dodat, že je prozatímním nejlepším střelcem soutěže společně s Jaroslavem Vyšohlídem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.