SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

V 6. kole se nejvíce prosadili hráči, které nalaznete níže v sestavě kola. Po dvou zástupcíh mají tentokrát hned tři týmy, které ovládly své zápasy. Naopak příklad zápasu, ze kterého se nejlepší hráči jen těžko vybírali, je Jankov/Dubné - Neplachov. Hlasujte pro své favority, neboť právě s tím s nejvíce hlasy přineseme v pátek rozhovor!  

Hned tři brankáři získali ve svých zápasech ocenění pro hvězdu zápasu. V ideální sestavě však může figurovat jen jeden a my zvolili Jiřího Jíšu z Hluboké. 

 

Hráč 4. kola Lukáš Komrska se znovu prosadil do ideální sestavy, když přispěl k výhře proti Temelínu první, velmi důležitou brankou. Dalším bekem, který skóroval je kapitán Nové Vsi Janeček, který hlavou odvrátil první prohru svého mužstva. Třetím do party je stoper Srubce Kroupa, jenž pomohl k remíze v zápase, ve kterém byl se svými spoluhráči horším týmem. 

 

V záložní řadě jsou dva parťáci z Rudolfova, Vlastimil Brom a Tomáš Kubů, kteří patří ve svém týmu k těm nejzkušenějším. Oba výrazně pomohli Rudolfovu k první výhře v probíhající sezóně. Jako skoro v každém zápase, byl i tentokrát ústřední postavou Boršova Jan Gruber přezdívaný Johny. V utkání s Temelínem se prosadil i gólově. Velmi dobré utkání odehrál v mládském dresu Materna při vysoké výhře nad Borkem. Ondřej Marhoun je stabilním členem A týmu Čtyř Dvorů, ale tentokrát pomohl "béčku" v utkání s Hluboukou B.  

 

V útoku má své místo zkušený harcovník Milan Tomka, který tentokrát proměnil pokutový kop. Byl to jeho pátý zásah v sezóně. Ještě o dvě branky více má mládský Vojtěch Moudrý. Velký podíl na tom má právě zápas s Borkem, ve němž se prosadil hned čtyřikrát. Nejspíše se zhlédl v hráči Bayernu Lewandowském, k němuž mu ale pořád jeden gól chyběl.  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.