SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

 

Brankář - Místo mezi třemi tyčemi patří dobrovodskému Jaroslavu Pauerovi, který v zápase s Lokomotivou před svou svatyni postavil značku s nápisem vstup zakázán a udržel čisté konto až do závěrečného hvizdu.

 

Obránce - Miroslav Klíma z SK Čtyři Dvory otevřel skóre zápasu s Bavorovicemi a jeho gól byl opravdu výstavní. V 8. minutě prvního poločasu napřáhl ke střele ze vzdálenosti zhruba 30 metrů a projektil z jeho levačky nakonec zapadl přesně do horního růžku bavorovické brány. Gól z rubriky Borec na konec.

 

Obránce - Velešínský kapián Jakub Zatloukal mařil jeden útok Ševětína za druhým a byl základním stavebním kamenem obrany svému týmu.

 

Obránce - To, že i obránci umí dávat góly, předvedl v utkání mezi Novu Vsí a českobudějovickou Slávií pilíř slávistické obrany Tomáš Dvořák. Mezi střelce se zapsal hned dvakrát.

 

Obránce - Hrdějovický Miroslav Kudrle ukázal, že umí nejen bránit, ale i útočit, když dokázal překonat roudenského brankáře a zajistit tak pro svůj tým tři body.

 

Záložník - Ševětínský Drahoslav Klapuš nastoupil o tomto víkendu po delší pauze, ale na jeho výkonu to vůbec nebylo znát, právě naopak. Svému soupeři na pravé záloze zle zatápěl a odehrál výborný zápas.

 

Záložník - Jindřichohradecký Filip Votava zatížil konto Kaplice dvěma góly. Své zásahy navíc podpořil i velmi kvalitním výkonem a nese tak značný podíl na výhře svého týmu.

 

Záložník - Přemysl Kukačka patřil v zápase proti Roudnému k rozdílovým hráčům a svou brankou nasměroval Hrdějovice za třemi body, které si nakonec opravdu odvezli.

 

Útočník - Dva z pěti gólů do sítě Lokomotivy České Budějovice má na svědomí dobrovodský snajpr Michal Nedvěd, a proto ho nominace do sestavy kola nemohla minout.

 

Útočník - František Benhák z týmu TJ Slavoj Ledenice prokázal své střelecké kvality a jedním gólem zajistil pro ledenické, alespoň bod za remízu 1:1.

 

Útočník - A to nejlepší na konec. Slávista Petr Kindermann si v zápase s Novou Vsí schovával to nejlepší až na samotný závěr a během dvaceti minut svého soupeře sestřelil hattrickem. Skvělý výkon!

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.