SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Je za námi polovina soutěže III. třídy skupiny A. Pořadí na čele tabulky se nemění i nadále prochází soutěží bez ztráty kytičky Lipí, které má v naší sestavě kole dvojí zastoupení. V těsném závěsu se drží béčko Týna, které má rovněž dvojí zastoupení v sestavě kola. Hned trojí zastoupení má v sestavě kola Úsilné, které doma deklasovalo Dolní Bukovsko a hattrickem se blýskl Tomáš Sláma.

Na pozici brankáře jsme vybrali Miloše Michalce z Chrášťan. Ten si v zápase proti Pištínu připsal důležité zákroky a na konci zápasu se mohl radovat nejen z tří bodového zisku, ale i z čistého konta.

 

Obrana má čtyřčlenné zastoupení. Lukáš Tancer z Mokrého odvedl na hřišti Žabovřesek dobrou práci, hlavně po vyloučení Norberta Alexy. I díky němu se domácí nedostávali do vážnější šance a Mokré si odvezlo všechny body. Na stoperu vynikal Vladimír Radouch z Lipí. Ten v zápase v Dívčicích prakticky vymazal ze hřiště domácího špílamachra Hezoučkého. I díky jeho práci si Lipí připsalo další čisté konto a v soutěži v pěti zápasech inkasovalo jen třikrát. Na předstoperu se nejlípe vedlo Miroslavu Jedličkovi z Chrášťan, ten jako jediný snesl dle ohlasů přísnější měřítko v utkání s Pištínem. Obranou čtyřku pak uzavírá Vladimír Červenka z Týna. I jeho tým udržel nulu na půdě v Kolodějích a krajní bek patřil k pevným pilířům Týnské defenzivy.

 

V záloze si vybojovali dvě místa hráči z Úsilného. Dvojice Jakub Čada a Stanislav Havlín patřila k nejaktivnějším proti týmu z Dolního Bukovska. Prvně jmenovaný pak přidal navrch vstřelený gól. Na půdě Žabovřesek si hodně zaběhal Radek Holický z Mokrého. Domácí měli prakticky sedmdesát minut výhodu o jednoho muže v poli navíc, ale hráči Mokrého se velmi dobře pohybovali i v oslabení a právě záložník hostí vyčníval svou bojovností a nasazením. V posledních zápase jde nahoru forma Jana Vandy z Týna. Toho bylo v zápase v Kolodějích plné hřiště, vyhrával osobní souboje a dostával se i do zakončení. V utkání se dvěma góly podílel na výhře svého týmu.

 

V útoku pak nemůže chybět střelec hattricku Tomáš Sláma. Ten se výraznou měrou podílel na kanonádě svého týmu proti Dolnímu Bukovsku a hosté nakonec odjeli domů se sedmi brankovým přídělem. Druhým útočníkem pak je Petr Kaše z Lipí. Nejenže pro své hráče vytváří brankové příležitosti, ale v posledních dvou kolech se dokázal i dvakrát brankově prosadit a jeho trefa na půdě Dívčic znamenala zisk tří bodů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.