SESTAVA KOLA - 7.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

Nabitý program ČFL stále běží v plném proudu a i po dalším víkendovém kole je tu pravidelné shrnutí nejlepších individuálních výkonů formou sestavy kola. Dva týdny po sobě ovládli hlasování fotbalisté Vltavínu. Dvakrát jsme tedy navštívili rostřednictvím rozhovoru právě kabinu zatím druhého celku tabulky třetí ligy. A i tentokrát má Vltavín své želízko v ohni, v podobě Davida Podzimka. Dokoná pražský klub hattrick, nebo se najde tentokrát jiný vítěz? Opět je to jen na vás!

Filip Nguyen - Union
Nepříliš povedený zápas sehráli fotbalisté Nového Bydžova na půdě Mostu. Prohráli 1:0, což vypovídá jen o těsném rozdílu mezi oběma týmy. Ten těsný rozdíl ale zařídil z velké míry právě brankář Nguyen, který Mostecké několikrát vychytal ve velkých šancích. 

David Podzimek - Vltavín
Soihra Podzimek - Hodas fungovala Vltavínu proti Zápám perfektně. Podzimek na první branku svého týmu Hodasovi nahrál, druhou vstřelil sám. Po celý zápas nebezpečně centroval i střílel. Na nesnadné výhře svého týmu má obrovský podíl.

Marek Šíša - Most
Most už prostě zabrat musel a jak se ukázalo, Union byl dobrý soupeř na uniknutí z případné série proher. Šíša sice své šance v zápase neproměnil, když jej vždy vychytal vynikající Nguyen. Nemusel však smutnit. I asistence na jediný a tedy vítězný gól v zápase, který vstřelil Hejda, se počítá!

Jan Chotovinský - Táborsko B
Čáslav sice neplatí za zrovna nebezpečného soupeře. Nicméně čím hůř na tom je bodově, tím výraznější je její snaha o zvrat. Jihočeské Táborsko se ukázalo jako tým, který tento zvrat nedopustí a to i díky dobře fungující obraně v čele s Chotovinským.

Martin Kotyza - Dobrovice
S Dobrovicí to už v Kolíně vypadalo špatně. Hrála sice dobře, branky však padaly stále jen do její branky. To přestalo platit až ve chvíli, kdy se po dlouhém úniku přes půl hřiště prosadil Kotyza a nastavil směr za vyrovnáním. V následujícím rozstřelu pak zachoval pevné nervy a rozhodující penaltu s přehledem proměnil. 

Igor Súkenník - Převýšov
Slovenský záložník Súkenník prokázal v zápase Převýšova se Štěchovicemi, že má v noze cit pro přesnou přihrávku. Pázler sice z několika jeho výzev nevytěžil branku žádnou, po jedné ze Súkenníkových standardek však skóroval Plašil. I díky této brance nakonec Převýšov doma Štěchovice zdolal.

Stanislav Hřebeček - Štěchovice
Převýšov se doma na porážce Štěchovic hodně nadřel a to hlavně díky Hřebečkovi, který odehrál výborný zápas. Několikrát z dálky protáhl nebezpečnou ranou Stejskala. Jednu branku nakonec vstřelil, na další centroval z rohového kopu. Mrzet ho po skvělém výkonu může jen to, že jeho týmu nevynesl žádné body.

Radek Stöckner - Jirny
Porazit v této sezóně Písek sice není nemožné, rozhodně to ale také není jednoduché. Jirny to zvládly a velký podíl na tom měla branka Radka Stöcknera hned z úvodu utkaní. Stöckner byl nebezpečný i po zbytek zápasu a pro obranu jihočechů znamenal permanentní nebezpečí.

Lukáš Kopecký - Chrudim
Zdaleka ne poprvé, se do sestavy kola prosadil Chrudimský Kopecký. Ne náhodou je také se sedmi brankami na druhém místě v tabulce střelců. Kopecký prostě prokazuje, že je ve třetí lize nadstandardním hráčem a v zápase na půdě Brozan to znovu potvrdil. Trefil se třikrát, sice ani jednou ze hry, ale to nic nemění na tom, že jeho hattrick platí!

Miljan Vukadinovič - Žižkov
Vukadinovič je ve fotbale už velmi zvučné jméno a to nejen díky známějšímu Vukadinovi, ale i díky Miljanovi, který vypomohl tento víkend Viktorce Žižkov v zápase proti Domažlicícm. Pražané silného soupeře porazili a to právě i díky brance srbského útočníka. 

Jakub Balšánek - Králův Dvůr
Balšánek rozvlnil síť proti Benešovu náramně. Ke střele napřáhl z velké dálky a bez okolků ji odrazem od tyče poslal do sítě. Gólman neměl šanci a Králův Dvůr si mohl oddechnout, že má své vedení v zápase pojištěno.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.