SESTAVA KOLA - 7.kolo Divize D, 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

V sestavě 7. kola je několik hráčů poprvé, ale jsou zde i její matadoři jako Tomáš Polách či Michal Kadlec. Michal Kadlec ze Staré Říše je jediný zástupce poraženého týmu. Dva hráče v sestavě má jen Žďár nad Sázavou, který si s chutí zastřílel proti Šumperku. Sestava je ve složení 3-4-3.

V brance je Patrik Čermák, který uhájil v brance Pelhřimova čisté konto proti nebezpečné Vrchovině. V obraně je dvougólový Roman Turek ze Žďáru nad Sázavou, autor vítězného gólu Uherského Brodu Marek David a právě stoper stoper Staré Říše Michal Kadlec. V záloze jsou na krajích jednogólový Petr Horáček z Tasovic a Jan Mašek ze Žďáru. Oba patřili k nejlepším hráčům svého týmu v zápasech proti Blansku, respektive Šumperku. Ve středu zálohy je Tomáš Polách, který je v sestavě kola už počtvrté a stává se tímto rekordmanem. Tomáš dal dva góly Rosicím a výrazně tak přispěl k výhře Hodonína. S ním je ve středu zálohy Pavel Novotný, který dal druhou branku Přerovu a jistil tak cennou výhru Ždírce nad Doubravou.  V útoku hraje uprostřed Petr Švancara, autor dvou gólů do sítě Tasovic, na krajích má Tomáše Válka, nejlepšího hráče Polné ve Staré Říši a Adama Galatku, který po celý zápas sváděl urputné souboje se stopery (a zároveň nejlepšími hráči) Havlíčkova Brodu a přes ně se dostal do několika vyložených šancí, z nichž jednu proměnil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.