SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

Jak je zvykem, webový portál www.fotbalunas.cz  vybral nejlepších jedenáctku hráčů uplynulého kola III.třídy sk. B. Zde máte možnost až do středečního poledne hlasovat o hráče kola. Podívejte se kdo byl nominován a podpořte svého favorita hlasem.

Miroslav Hlaváček (FK Zdětín)- Udržel nulu na horké půdě Krnska a díky dobrému výkonu celého týmu si mohl Zdětín odvést první tři body za přesvědčivou výhru 4:0

Pavel Bůžek (Kropáčova Vrutice)- Podílel se asistencí na třetím brance, sám měl v první půli dobrou šanci, kterou ovšem neproměnil. Nicméně obrana Vrutice opět neinkasovala a tak i proto se v sestě kola objevil.

Tomáš Sekera (Horky nad Jizerou)- Na půde silných Ledec jeho tým sice prohrál, ale on svým gólem alespoň kosmeticky upravil a prohra 2:4 nakonec nevypadá tak jednoznačně.

Martin Kubín (Sokol Jabkenice)-  Obrana s jeho účastí odolávala celý zápas útokům Skalska a i se štěstím nakonec opravdu odolala. Jabkenicím se podařilo vstřelit jednu branku a ze Skalska si překvapivě odvezly všechny body.

Martin Kraus (SK Ledce)- Dvěma góly v první půli přispěl k výhře proti Horkám. Nejprve vstřelil úvodní branku zápasu na 1:0 a po půlhodině hry zvyšoval náskok svého týmu již na 4:0.

Miroslav Hubač (Sokol Pěčice)- Kapitán "A" týmu Pěčic pomohl rezervě k prvnímu vítězství sezony, když načal Strašnov brankou hned ve druhé minutě a po první půli Pěčice vedly již 5:0.

Petr Vonášek (FC Nemyslovice)- V nepovedném zápase Nemyslovic se Struhy ještě vykřesal jiskřičku naděje čtvrthodinku před koncem, kdy snižoval na 2:3. Nakonec jeho celek sice prohrál 2:4, ale kapitán Nemyslovic se v sestavě kola i tak objevuje.

Jakub Láhner (Sokol Struhy)- V zápase s Nemyslovicemi byl velmi aktivní, nejprve připravil svým centrem branku na 1:0 a poté sám vrátil Struhám vedení 2:1.

Lukáš Losík (FK Zdětín)- Povedl se mu zápas s Krnskem, kdy už ve druhé minutě otevřel skóre utkání a velmi tím pomohl Zdětínu k první výhře sezony. Z rychlého direktu se Krnsko po celý zápas pořádně nevzpamatovalo.

Antoník Kiceluk (Sokol Pěčice)- Další hráč, který šel pomoci rezervě Pěčic k zisku bodů. Svou výpomoc vzal opravdu vážně, protože do sítě Strašnova se mu za první poločas podařilo nastřílet tři branky a po půli už tedy nebylo o vítězi pochyb.

Roman Blažek (Sokol Jabkenice)- Střídající hráč deset minut před koncem vystihl malou domů domácích a jedinou brankou tak rozhodl zápas se Skalskem. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.