SESTAVA KOLA - 5.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

Uplynulé páté kolo přineslo změnu v čele tabulky, kam se vyhoupl tým z Lipí, který v soutěži ještě neztratil ani bod. Z první výhry se radoval Černý Dub, který v závěru utkání přehrál Pištín. Poslední bez bodu zůstávají i nadále překvapivě Dívčice. Hlasovat o Muže kola můžete do středy do 12:00!

V brance se dařilo Norbertu Alexovi, který podržel svůj tým při všech útočných nájezdech hráčů z Koloděj a připsal si další čisté konto. Premiéru na pozici stopera si odbyl Dominik Švanda, který byl po celé utkání proti Žabovřeskám bezchybný. Bohužel jeho výkon na body nakonec nestačil. O jedinou branku na hřišti Dolního Bukovska se postaral Milan Jokl z Žabovřesek a podruhé venku vystřelil svému tři body. Martin Zeman z Chrášťan svou umístěnou střelou zajistil svému týmu rovněž tři body a nemůže chybět v naší sestavě kola. Tahoun záložní řady z Lipí a nedávný Muž kola Roman Lávička je opět v naší sestavě kola, když patřil k nejlepším hráčům svého týmu proti Úsilnému. Až do samotného závěru si museli počkat diváci na gól v Mokrém. Těm zajistil tři body Daniel Hrádek, který se v soutěži trefil již potřetí. Střední záložník Josef Vomáčka z Chrášťan byl nejaktivnějším hráčem na půdě Dívčic. Svůj výkon korunoval brankou a pozásluze si vybojoval místo v sestavě kola. Žabovřesky venku opět získaly tři body a velmi dobrý výkon předvedl v útoku Josef Pilný. Černý Dub slavil o víkendu první tří bodový zisk a výraznou měrou se na něm podílel David Schneider, který zaznamenal hattrick. Útočník Lipí Petr Kaše patřil dle trenéra Papáčka mezi nejlepší hráče utkání. V zápase proti Úsilného se jednou zapsal mezi střelce. Viktor Karafiát se v sezoně zatím ještě mezi střelce nezapsal, ale proti Pištínu se podílel na dvou brankách svého týmu a byl trvalou hrozbou pro brankáře Žáka z Pištína.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.