SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

Hlasujte pro hráče 5.kola III. třídy skupiny A! Jedinečnou možnost, kterou vám jiné webové stránky nenabízí, máte právě teď. Hlasovat můžete od pondělního poledne až do toho středečního. Jedenáctku kola vybíráme na základě rozhovorů s činovníky klubů. S vítězem vašeho hlasování pak uděláme rozhovor, který si můžete přečíst v pátek. Podívejte se, kdo byl nominován tento týden!

Do brány byl nominován Lukáš Urban ze Strak, který doslova vychytal remízu 2:2 ve Všechlapech. Chválili ho z obou táborů. „Chytal po dlouhé době a podržel nás při šancích Všechlap,“ řekl o něm jeho trenér Kamil Jeremiáš. „Rozhodně to byl hráč zápasu,“ přidal se obránce z tábora soupeře Milan Košvanec.

Do obrany byl nominován Lukáš Procházka ze Všechlap. „Dlouhou dobu podává solidní výkon a i tentokrát byl oporou týmu,“ řekl spoluhráč Milan Košvanec. Druhým obráncem je Pavel Nosek z Kamenného Zboží, které porazilo Chrást 3:0. „Dobře dirigoval obranu a nula na kontě je dílem jeho dobré organizační schopnosti,“ chválil ho vedoucí mužstva Josef Skořepa. Třetím je Jakub Urbánek z Bobnic, které porazily Dvory 3:2. „Tradičně na něj byl spoleh,“ komentoval nominaci spoluhráč Tomáš Hurych. Čtvrtým bekem je Petr Jarolím z béčka Milovic, které porazilo béčko Sadské 3:2. „jeho zkušenosti byly znát. Patřil k nejlepším,“ chválil ho parťák z obrany Marcel Písařovič.

 

V záloze si nominaci vysloužil Radek Patáčik ze Všechlap. „Zahrál dobře. Na výhře se podílel gólem a asistencí. Hodně nám svým výkonem pomohl,“ řekl spoluhráč Milan Košvanec. Druhým je Martin Leden z Kamenného Zboží. „Měl několik dobrých střel ze střední vzdálenosti. Moc se mi jeho výkon líbil,“ řekl vedoucí mužstva Josef Skořepa. Třetím je Ladislav Jelínek ze Stratova, který porazil Krchleby jasně 4:0. „Tenhle zápas se mu povedl. Byl aktivní a chodil si pro míče,“ chválil ho spoluhráč Michal Kubín. Čtvrtým záložníkem je Jan Krátký z béčka Milovic. „Byl našim nejlepším hráčem. Měl prsty v prvním gólu, na druhý nahrál a třetí sám dál,“ řekl k jeho nominaci spoluhráč Marcel Písařovič.

 

Za dva góly si nominaci zasloužil i Marek Valenta z Kounic, které i díky jeho trefám porazily béčko Kostelní Lhoty 4:2. Jedenáctku kola uzavírá velezkušený Tomáš Zikmund, díky jehož hattricku porazily jeho bobnice tým Dvorů 3:2: „Byl to jeho zápas,“ řekl gólman soupeře Tomáš Loudil. „Změnil pozici. Z obrany se posunul do útoku, tam si dobře pokryl míč a dal tři góly,“ řekl spoluhráč Tomáš Hurych.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 17 69:19 46
2 Sokol Stratov 16 53:9 40
3 Poříčany B 17 47:26 37
4 TJ Sokol Třebestovice 16 64:34 30
5 AFK Sokol Semice B 17 46:40 26
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 23
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 15
5 Matěj Pařízek 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 50 60,2% 0
2 Venca Likeš 16 57,1% 0
3 Radek Hruška 15 42,9% 0
4 Milan Fér 10 76,9% 0
5 Jaromír Bělunek 5 71,4% 0
Zobrazit celou tabulku