SESTAVA KOLA - 6.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

Sedmé kolo ČFL (včetně předehrávek) lze s čistým svědomím nazývat kolem remízovým. Hned čtyři utkání musela být rozhodnuta na penalty. Dařilo se také celkem obranám, když jedenáct z dvaceti týmů dokázala udržet soupeřovi útočníky na uzdě a neinkasovat. V hlasování o hráče kola však budete moci podpořit opět i nejlepší střelce a nahrávače, tak s chutí do toho!

Ondřej Pávek – Loko Vltavín
V zápase byl Pávek výborný a hlavně díky němu se nepodařilo Chrudimi porazit doma Vltavín už v základní hrací době. V penaltovém rozstřelu sice brankář Vltavínu svůj pokus neproměnil, přesto předvedl, že je svému týmu oporou.

Filip Busta – Štěchovice
Štěchovice si doma dokázaly poradit s Mostem a dočkaly se kýžených třech bodů. Busta k tomu přispěl perfektní obranou prací a nebýt pohotového Gedeona, mohl se do análů zápasu zapsat i jako střelec úvodní branky.

Jiří Váňa – Dobrovice
Váňa jakožto Dobrovický kapitán prokázal, že tuto funkci zastává zaslouženě. Směrem dozadu předvedl obětavý výkon a i ve hře dopředu byl nebezpečný. Výrazně se tak podílel na jasné porážce Převýšova.

Zdeněk Vrňák – Benešov
Benešov se sice trápí, tentokrát však podlehl až na penalty a ani jednou neinkasoval. Vrňák na tom měl svůj poctivý podíl a mohl jen litovat, že s jeho povedeným centrem nenaložil lépe Kučaba, který mohl v závěru utkání proti Tachovu rozhodnout.

Michal Sedláček – Benátky
Proti Jirnám bylo Sedláčka plné hřiště! Nabízel se, rozehrával, útočil i bránil. Byl součástí velkého množství kombinací svého týmu a na hřišti velmi výrazný. Do statistik se nakonec zapsal dvěma přesnými asistencemi.

Stanislav Hřebeček – Štěchovice
Hřebeček vstřelil jedinou a tedy i vítěznou branku v zápase svého týmu proti Mostu. Jen díky ní však v dnešní sestavě není. Štěchovický záložník byl aktivní celý zápas, několikrát nebezpečně vystřelil a snažil se ke gólům přesnou rozehrávkou vybízet i své spoluhráče. Při ráně do tyče měl i trošku smůly.

Filip Bakule – Táborsko
Táborsko se mohlo na hřišti Unionu spolehnout na dvě věci. Na paní štěstěnu a na Filipa Bakuleho. Union se totiž snažil, byl lepší a Táborsko tlačil. Ve svých šancích však zklamal a naopak Bakule dokázal dvěma brankami zápas rozhodnout.

David Kalivoda – Zápy
Stálice našich sestav, ale vzhledem k jeho formě v úvodu sezóny se není čemu divit. Nejlepší střelec ČFL (z pozice záložníka!) se trefil i tentokrát a to opět z penalty v samotném závěru utkání proti silným Cábelíkům. Zkušenosti a pevné nervy mu nikdo nemůže upřít.

Pavel Fořt – Domažlice
U fotbalisty kvalit Pavla Fořta bylo jen otázkou času, kdy se prosadí do sestavy kola. V zápase proti Kolínu si to vysloužil vstřelenou brankou a celkově kvalitním útočným výkonem. Kdyby v závěru zápasu nehlavičkoval po rohu pouze do břevna, mohla být jeho radost ještě větší.

Stanislav Klobása – Benátky
I druhý nominovaný hráč z týmu Benátek se o svou účast v sestavě kola přihlásil velmi hlasitě. Klobása se proti Jirnám jednou trefil a na další branku přihrál spoluhráči Mendymu. V utkání předvedl mnoho ze svého útočného umu.

Marek Volf – Dobrovice
V zápase s Převýšovem se Volf předvedl jako zkušený střelec. Hned dvakrát totiž rozvlnil soupeřovu síť. Mimo to se i snažil vybídnout nahrávkami ke skórování své spoluhráče a celkově se zapojoval do většiny útočných akcí Dobrovic




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.