SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

Středočeská 1.B třída skupina D během víkendu nabídla několik zajímavých výsledků a kromě toho také výkonů. Kteří hráči o víkendu nejvíce zazářili? Zde je nejlepší jedenáctka uplynulého kola, pro kterou můžete hlasovat do středečního pravého poledne. Všichni hráči si zaslouží Vaše hlasy, jeden ovšem nad ostatními vyčnívá.

Jakub Horký zařídil dvěma góly vítězství Týnce nad Sázavou, který doma zvítězil těsně 2:1. Druhému gól předcházela krásná kombinace, když Radek Skála parádně narazil míč Jakubu Horkému a ten následně zavěsil. V dresu Teplýšovic podal dobrý výkon Miroslav Podhorský, jeho gól však na bodový zisk nestačil a hosté odjeli domů s prázdnou.

 

Zruč nad Sázavou doma zničila Zdislavice, které si od řeky Sázavy odvezly debakl 6:0, o který se dvěma góly postaral kanonýr Azem Brahimi. Útočník Jiskry se nachází ve fantastické formě a jen se můžeme tešit, co nám předvede v dalších zápasech. Martin Koranda vstřelil gól jeden, ale velice důležitý, když v poslední minutě utkání vystřelil Říčanům výhru nad Uhlířskými Janovicemi.

 

Dvěma góly se zaksvěl také Petr Skála, který se postaral o největší překvapení kola, když zařídil překvapivé vítězství Jankova nad vedoucím Spartakem Průhonice, který byl do tohoto zápasu bez ztráty kytičky. V dresu Miřetic odehrál skvělý zápas Jiří Jantač, který asistencí a gólem přispěl k výhře svého týmu 2:0 nad Vestcem. Hosté byli lepším týmem a vytvořili si několik šancí, na fantastického brankáře Pavla Nováka ale ani jednou vyzrát nedokázali.

 

V dresu Divišova zazářila trojice hráčů. Zdeněk Pekárek se mohl řitit sám na bránu, místo zakončení ale míč odevzdal soupeři poté, co si všiml, že obránce Kondrace přišel o míč vinou zranění. Jan Vondrák pro změnu vstřelil nádherný gól levačkou a jeho technická střela zamířila přesně ke vzdálenější tyči. Michal Babický odehrál také skvělý zápas a dostal se do několika příležitostí, z nichž jedna skončila gólem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.