SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

Třetí kolo Fair Credit 1.B třídy skupiny D je již minulostí a nyní nastává čas na vyhlášení nejlepší jedenáctky, do které byl nominován pouze jeden obránce, pět záložníků a čtyři útočníci. Kdo dostane nejvíce hlasů v naší ofenzivně laděné sestavě a stane se hráčem kola? Vše je ve Vašich rukou. Hlasování končí ve středu v pravé poledne.

Brankář Pavel Pessr o víkendu zazářil v braně Struhařova, když se proti domácím hráčům Zdislavic vytasil s několika fantastickými zákroky a zasloužil o to, že zápas došel do penaltového rozstřelu, v němž byli úspěšnější hosté nováčka a získali bonusový bod navíc. K zisku dvou bodů přispěli skvělými výkony také útočníci Ondřej Kocábek a Petr Hocek, který přišel na hřiště v padesáté minutě a z pozice střídajícího hráče vstřelil dva góly, jimiž dvakrát odpověděl na vedení Zdislavic.

 

Nováčkům soutěže se venku poměrně dařilo, což platí i o týmu Zruče nad Sázavou, který potrápila Teplýšovice a až po penaltovém rozstřelu jim podlehla 2:1. Ačkoliv hosté uhráli dobrý výsledek, Teplýšovice hráli pohledný fotbal a zejména Pavel Breburda hrozil nebezpečnými výpady. Jenže záložníkovi domácího týmů scházela přesnost v koncovce. Dobrý výkon podal také Tomáš Rosenvald, který byl dvorním rozehravačem.

 

Týnec nad Sázavou na domácím hřišti vyprášil Divišov, který před vlastními fanoušky zvítězil s přehledem 6:1. Velký podíl na vítězství domácího týmu měl obránce Milan Mach, který vstřelil v prvním poločase během patnácti minut dva góly a prakticky rozhodl o výhře svého týmu, zatímco další hráč utkání střídající Radek Skála vybojoval pro svůj tým po hodině hry pokutový kop.

 

Nejlépe ze všech nováčků se dařilo Viktorii Vestec, která se na rozdíl od Struhařova a Zruče nad Sázavou představila proti Kondraci na svém domácím hřišti a po závěrečném hvizdu slavila hladké vítězství 4:1. Kondrac si odvezla domů čtyři góly a ještě za ně mohla být ráda, protože Vestec si vytvořil několik vyložených brankových příležitostí, jenže je nedokázal využít. Dva ze čtyř gólů vstřelil hráč utkání Radim Matysík.

 

Spartak Průhonice doma přivítal Miřetice a nebyl to z pohledu domácího týmu jednoduchý zápas, přesto ho zvládl a i zásluhou dobrého výkonu Davida Minhy, který vstřelil druhý gól, zvítězil 2:0. V dresu hostujícího celku odehrál dobrý zápas Josef Přitasil, společně se svými spoluhráči se mu ale nepodařilo pevnou obranu Průhonic pokořit. Zvole na domácím hřišti rozstřílela 7:1 Jankov a svůj podíl na tom měl útočník Ondřej Hnát, který vstřelil dva góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.