SESTAVA KOLA - 5.kolo Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

V sestavě 5. kola okresního přeboru došlo oproti minulému kolu k několika změnám. Do naší sestavy se probojovali hráči z celkem 10 oddílů, a i v tomto kole je sestava více než ofenzivní. Vybrali jsme rozestavení 3-4-3, v tomto rozestavení figurují z minulého kola Marek Hekrle nebo například Aleš Frolda, kteří potvrzují svojí konstantně dobrou výkonnost. 

Největším oříškem sestavy pátého kola byl post brankáře, nakonec redakce zvolila Martina Žatečku z Luk nad Jihlavou, který v derby zápase s Velkým Beranovem dlouho držel naděje domácích na bodový zisk. Obrannou trojici tvoří hráči z Nadějova, Ždírce a Brtnice. Nadějov bude i přes porážku v Telči reprezentovat Ondřej Klimeš, ždírecké se snažil podpořit svým příkladným přístupem i kapitán Petr Čermák, trojici uzavírá Jan Doležal z Brtnice. Čtyřčlenou zálohu tvoří střelec víkendu a autor hattricku Pavel Dolejší z Cejle, dále pak telčský Martin Švec, kapitán a mozek batelovského týmu Zbyněk Koreš a jediný střelec z derby, Jaroslav Pokorný z Velkého Beranova. Útočná vozba se skládá z puklického úderného dua Roman Křišťál a Marek Herkle, kteří shodně zaznamenali o víkendu dvě branky, doplňuje je autor důležitých gólových nahrávek Aleš Frolda z Brtnice.

 

Hlasujte pro svého favorita, jako již tradičně, až do středečního poledne!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.