SESTAVA KOLA - 4.kolo Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

Ze čtyř zápasů 4. kola okresního přeboru Cheb, skupiny A vzešlo jedenáct hráčů pro naši sestavu kola. Pro svého favorita můžete hlasovat až do středečního poledne.

 

V bráně naší sestavy najdeme Viktora Švingera z Drmoulu, který sice dostal při nedělní přestřelce hned pět branek, řadě z nich ovšem zabránil. Čtyčlenou obranu pak tvoří čtyři hráči, jejichž týmy si o víkendu připsaly tři body. Petr Švábek z Teplé, Michal Schwertschal z Mariánských Lázní a Tomáš Cihla z Hrozňatova. Tito hráči se na výhrách svých týmů kromě kvalitních výkonů podíleli i gólem. Obranou čtveřici završuje Pavel Kahun, jenž se podílel na vysoké výhře Tří Seker nad Velkou Hleďsebe. Do zálohy jsme vybrali Antonína Paura, jenž se dvěma góly podílel nad výhře Mariánských Lázní nad Trstěnicemi B, Petra Kaššaie, jemu se stejný počin povedl v dresu Hrozňatova proti Drmoulu, Radka Fišera, který v dresu Teplé taktéž vstřelil dva góly proti Staré Vodě a v poslední řadě Vlastimila Semančíka, který si v souboji s Velkou Hleďsebe, jak jinak, také připsal dvě branky. Útok pak tvoří dvojice Michal Hála - Jiří Kaššai. Hála se hned dvakrát trefil ve zmíněném utkání Tří Seker a Kaššai potvrdil svou vedoucí pozici v tabulce střelců gólem za Hrozňatov proti Drmoulu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.