SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

Ve 3. kole soutěže jsme zaznamenali několik velmi zajímavých střeleckých počinů, neuvěřitelných pět branek nastřílel Vladimír Novotný ze Sedlčan, o jednu branku méně vstřelil Miroslav Durdil z Nové Vsi a hattrickem proti Hřiměždicím se prezentoval Lukáš Chlasták.

Hřiměždické střelce vynuloval a několik dobrých zákroků vytáhl Petr Přibyl, který přispěl k výhře Prostřední Lhoty 6:0.

 

S nulou vzadu vyhrály i Sedlčany a proto jsou vv sestavě dva obránci Sedlčan, Jiří Pešek a Tomáš Brotánek kromě nuly vzadu přidali i gólový zápis a zasloužili si tak místo v sestavě kola. Nulu vzadu udržel také Jan Tatýrek v těžkém utkání s Jesenicí.

Největšími favority ze sestavy jsou určitě záložníci Vladimír Novotný ze Sedlčan C a Miroslav Durdil z týmu Nová Ves/Malá Hraštice B, Novotný dokázal skórovat hned pětkrát, Durdil zničil Vysoký Chlumec čtyřmi zásahy. Skvělý výkon předvedl také Lukáš Chlasták z Prostřední Lhoty, který nastřílel hattrick v Hřiměždicích. Dvě branky proti Jesenici zaznamenal Josef Kouklík z Kosovy Hory B a jednu branku si v utkání proti Kňovicím připsal Rostislav Beneš z Krásné Hory B.

 

Na hrotu jsou tentokrát dva dvougólový střelci, Vladimír Vršecký se v dramatickém zápase Kňovic s Krásnou Horou B postaral o oba góly svého týmu, Radek Šťovíček se dvěma zásahy podílel na třináctigólové kanonádě Sedlčan.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.