SESTAVA KOLA - 3.kolo Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

Představujeme vám nejlepší sestavu 3. kola děčínského okresního přeboru, ve které nastal obrovský přetlak na postech útočníků, neboť gólové hody provázely tento fotbalový víkend. V této konstelaci se i přesto nachází jasný favorit, kterým je pětigólový střelec, šluknovský kapitán Jaroslav Vyšohlíd. A co vy? Přesvědčil vás výborný výkon jiného fotbalisty? Neostýchejte se a hlasujte!

Václav Gregor (brankář TJ SK Markvartice)

Tento nově nalezený golman, který odchytal teprve svůj třetí seniorský mistrovský zápas, ukázal, že rukavice mu nejsou cizí a stal se svou obětavostí hlavním klíčem k zisku dvou bodů na žhavé boletické půdě.

 

Radek Vichterey (obránce FK Mikulášovice)

Radek Vichterey si svou srovnávací brankou v 85. minutě z volného přímého kopu, vynutil pokutové kopy, ve kterých on a jeho spoluhráči nepropadli a společně spolu se mohli radovat ze dvou venkovních bodů.

 

Jan Svačina (obránce FK Dolní Poustevna)

Tento útočně naladěný bek předvedl své ofenzivní choutky a nebýt jeho 2 branek, bůh ví, jak by přestřelka s Dolními Habarticemi dopadla.

 

Martin Fiala (obránce TJ Slovan Jiřetín pod Jedlovou)

Martin Fiala reprezentuje celou skvěle fungující jiřetínskou obranu, která nepropustila za svá záda jedinou těchlovickou gólovou střelu a svým čistým kontem přispěla k překvapivé výhře.

 

Tomáš Novák (záložník FK Český Lev Těchlovice)

Vzhledem k jeho stálým stabilním výkonům je zde umístěn jako snaživý symbol neúspěšného dobývání jiřetínské pevnosti, do které tento těchlovický kapitán alespoň trochu náhledl.

 

David Hrdlička (záložník FK Dolní Poustevna)

Společně s Janem Svačinou režírovali brankové představení a svými dvěma góly byl také velmi potřebným elementem.

 

Lukáš Mendel (záložník SK Plaston Šluknov)

Lukáš Mendel je mladý, velmi nadějný fotbalista, který předvedl v zápase proti Verneřicím vytříbenou techniku, byl u jednoho gólu a je velikým příslibem do budoucna.

 

Dominik Materna (záložník TJ Slovan Jiřetín pod Jedlovou)

Neúnavný šikovný záložník, který sice nastoupil proti Těchlovicím v útoku, se blýskl dvěma brankami a společně s jeho spoluhráči se usadili na samotné špičce tabulky.

 

Petr Horvát (útočník TJ Dolní Habartice)

Navázal na svou zápasovou bilanci, 2 góly na zápas. Bohužel jeho branky nestačily na tři body. Budiž mu nominace útěchou.

 

Michal Gina (obránce, v posledním zápase útočník FK Březiny)

Dupnul si a přesvědčil svého trenéra, aby ho postavil na post útočníka a ten se mu náramně odměnil dvěma góly. Uvidíme, zda kouče jeho dvě branky přesvědčily a ponechá ho i nadále v předních pozicích.

 

Jaroslav Vyšohlíd (útočník SK Plaston Šluknov)

Jaroslav Vyšohlíd alias borec na konec, který svými 5 brankami přivedl verneřického brankáře Chouru k zoufalství a byl hlavním faktorem verneřického zničení.

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.