SESTAVA KOLA - 5.kolo MSFL , 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

A je za námi další kolo plné zajímavých výsledku a hezkých gólů. Pětkrát zvítězili domácí, jednou se soupeři rozešli s bodem a dvakrát získali tři body hosté. Dočkali jsme se nejednoho překvapivého výsledku, ale nejvíce za to stojí vysoká výhra Hlučína proti Kroměříži, dvakrát se trefil Dominik Kraut a ten v sestavě také nechybí.

Do brány byl vybrán Zdeněk Kofroň z Prostějova, který svými zákroky pomohl k vítězství a posunu Prostějova na první příčku.

 

V obraně je Petr Žižka, zkušený obránce Hlučína, který se svými spoluhráči eliminoval útočné síly Kroměříže a pomohl k vítězství, dále pak zkušený exligový Jan Trousil, před se sezónou přišel do Vyškova a byl to opravdu dobrý kup, protože patří mezi nejlepší hráče v MSFL. Svými zkušenostmi pomáhá mladším hráčům. V tomto kole se mu ještě navíc podařilo vstřelit branku. Posledním do tria obránců je Lubomír Pinkava, urostlý stoper Mohelnice vstřelil první branku zápasu, ale jeho tým nakonec prohrál.

 

V záloze figuruje Lukáš Lahodný, mladý středopolař Vyškova, který vyniká svým přehledem a kopací technikou. V utkaní vstřelil i branku. Druhý je Eduard Smejkal, svými dvěma brankami dokonal skvělý obrat Velkého Meziříčí proti Hulínu. Třetím je Tomáš Vasiljev, mladý rychlý křídelní hráč, trápil obranu Slovácka a vstřelil branku. Poslední je Stanislav Vávra, tento ligový hráč Zbrojovky, který v reprezentační pauze pomohl Líšni k tíženým bodům. V utkaní si připsal 2 trefy.

 

V útoku jsou tři dvougóloví střelci jmenovitě Vladimír Hrubý, Karel Kroupa a Dominik Kraut.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.