SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

Z venku se tentokrát tři body nevozily, vyjímkou byla pouze TJ Blatná. Na hattrick v tomto kole nikdo nedosáhl, přestože k tomu nebylo vůbec daleko a svá střelecká konta zatížilo dvěma góly hned několik hráčů a právem si tak zasloužili místa v sestavě kola.

Místo mezi třemi tyčemi v sestavě kola patří protivínské jedničce Marku Hanusovi, který byl jistotou v brance svého týmu a zaznamenal první čisté konto v této sezóně.
V obraně nastupuje Libor Žák, který dvěma góly výrazně pomohl svému Lažišti. Dále za svůj výborný výkon vodňanský Jaroslav Rauscher. A do třetice Jakub Pospíchal, který svůj kvalitní výkon podložil i gólovým úspěchem.
Záložníci se v tomto kole opravdu činili. Prvním z nich je dvougólový střelec Michal Mišiak z TJ Blatná. Následuje ho, rovněž se dvěma zásahy, jeho týmový parťák a jmenovec Michal Petrášek. Nadvládu Blatné přerušuje protivínský snajpr Odřej Prášil, který svůj výborný výkon také korunoval dvěma góly. Dále nastupuje, jak jinak než se dvěma góly, Roman Veselý z FK Vodňany. A záložní pětici uzavírá Radek Převrátil, který svým gólem z přímého kopu zajistil tři body pro Mirovice.
Útočná řada je zastoupena Radimem Štosem z týnské Olympie a Petrem Niklem ze Sezimáku, kterým chyběl k hattricku opět pouhý jeden zářez.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Tomáš Valta

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.