SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

Tohle je pro vás jedinečná možnost, jak sami zvolit nejlepšího hráče jednotlivého kola III. třídy, skupiny A. Webové stránky www.fotbalunas.cz na základě rozhovorů s činovníky klubů vybral těchto 11 hráčů a vy máte možnost od pondělního poledne až do středečního ppoedne hlasovat, kdo z h je ten nejlepší. S ním pak uděláme rozhovor, který si můžete přečíst v pátek. Podívejte se, kdo byl nominován tento týden.

Do brány byl nominován Radek Špitálský ze Staré Lysé. Jeho tým prohrál doma proti Chrástu 2:3, nicméně Špitálský zachránil svůj tým od většího debaklu. A to ještě nejde o brankáře. Do brány se postavil ve 40. minutě za stavu 0:1, když byl vyloučen gólman Michal Pecháček. Špitálský sice inkasoval hned z pokutového kopu, nicméně dlouhou dobu pak držel svůj tým, který dokázal vyrovnat na 2:2. Až v 81. minutě inkasoval rozhodující trefu. „Je fakt, že když si stoupnul do brány, tak ještě něco pochytal,“ řekl na jeho adresu spoluhráč Martin Horčic.

Do obrany byl nominován Patrik Horvát ze Stratova, jehož tým porazil Dvory 3:1. „Na pravé straně vymazával Adama Soukala. Na to, jaký je Adam fotbalista, tak si proti němu Patrik počínal dobře,“ řekl o Horvátovi parťák z obrany Michal Kubín. Druhým nominovaným je Jakub Urbánek z Bobnic, které remizovaly na hřišti silných Kounic 1:1. „Jezdil, bojoval, několikrát soupeři vypíchnul míč. Nominaci si zaslouží nejen za tento zápas. V posledních třech kolech je to jeho standard,“ chválil ho gólman Bobnic Tomáš Hurych. Nominaci si vysloužil i Michael Novák z milovického béčka. To doma porazilo vloni o postup bojující Straky 3:1. „Byl jednoznačně nejlepším na hřišti,“ pochválil ho spoluhráč Marcel Písařovič. Čtvrtým do party obránců je všechlapský Lukáš Procházka. Ten zase nedal příliš čuchnout útočníkům soupeře v historicky prvním derby proti Krchlebům, které i díky tomu Všechlapy vyhrály 3:1. Možná ho motivovalo, že poměrně nedávno za Krchleby kopal. „Odehrál to v obraně opravdu velmi dobře,“ řekl o jeho výkonu spoluhráč z obrany Milan Košvanec.

Do zálohy byl nominován další Všechlapák Radek Patáčik. Ten se v týmu objevil po dlouhé době minulý týden a už při utkání v Kostelní Lhotě (Všechlapy vyhrály 4:1) byl platnou posilou. Tentokrát si smlsnul na Krchlebech, ve kterých v minulosti hrál a kde proti němu nastoupil i jeho bratr Pavel. „Hodně toho naběhal, ve třetí minutě si zkušeně došel pro penaltu a připsal si dvě asistence. Parádní výkon,“ vysvětloval spoluhráč Milan Košvanec. Druhým záložníkem je Jiří Duchoslav ze Staré Lysé. Proti Chrástu jeho tým prohrával 0:2, navíc hrál v deseti a on zařídil dvěma góly vyrovnání, které ovšem domácí nakonec neudrželi. Třetím záložníkem je Ondřej Jupa z Kamenného Zboží, které doma porazilo béčko Kostelní Lhoty 5:1. „Snažil se v záloze nabíhat a dobře rozehrával míče. Byl to takový klasický tahoun týmu. Navíc pak ještě všechno korunoval gólem,“ řekl o jeho výkonu vedoucí mužstva Josef Skořepa.

 

V útoku je trojice hráčů. Prvním je David Petráš ze Stratova, který nasměroval tým k výhře 3:1 proti Dvorům. „Za ty dva góly si nominaci zaslouží,“ řekl spoluhráč Michal Kubín. Druhým je Martin Horáček z Kamenného Zboží. „Byl se na něj podívat táta a děda, kteří ho po hřišti dirigovali hlasitými pokyny. On se pak hodně snažil,“ řekl k jeho nominaci vedoucí mužstva Josef Skořepa. Jedenáctku kola uzavírá Milan Dzurko z béčka Milovic. Byl to právě on, kdo v 64. minutě zápasu otočil skóre v utkání proti Strakům na 2:1 a jeho tým díky tomu vybojoval vítězství 3:1. Navíc si připsal ještě jednu asistenci.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 18 77:19 49
2 Sokol Stratov 17 53:10 40
3 Poříčany B 18 48:28 37
4 TJ Sokol Třebestovice 18 68:34 36
5 AFK Sokol Semice B 18 47:41 27
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 24
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 15
5 Matěj Pařízek 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 53 58,9% 0
2 Venca Likeš 18 51,4% 0
3 Radek Hruška 16 38,1% 0
4 Milan Fér 10 76,9% 0
5 Miroslav Liška 6 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku