SESTAVA KOLA - 4.kolo Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 30.08.2015

0

Výsledky všech zápasů čtvrtého kola ALEA sportswear 1.A tř. sk. A známe a můžeme si tedy představit sestavu uplynulého kola. V tom se tentokrát objevili hráči Troubelic, Konice, Haňovic, Hluboček, Maletína, Štěpánova a Řetězárny. Pojďme se tedy podívat, kdo si nominaci v sestavě kola vysloužil. 

Brankář: Jan Koukal (TJ Sokol Troubelice)

Na místě brankáře se do nominace dostal Jan Koukal z Troubelic. Ty vyhrály na půdě nováčka z Dubicka 1:2 a právě Jan Koukal k vítězství přispěl nemalou měrou. Nejdůležitější zákrok si připsal ve dvacáté minutě, kdy vychytal nařízenou penaltu. 

 

Obrana: Radek Sobota (TJ Doubrava Haňovice), Jaromír Rus (Sokol Konice), Jiří Henkl (FK Hlubočky), Michal Zatoukal (TJ Sokol Troubelice)

Čtyřčlená obrana se skládá z hráčů Haňovic, Konice, Hluboček a Troubelic. Haňovice si poradily s velmi těžkým soupeřem z Bohuňovic. K cennému skalpu přispěl také krajní obránce Haňovic, Radek Sobota, který v zápase vstřelil jednu branku. Podobně si vedli i jeho kolegové z obrany čtvrtého kola. Jaromír Rus z Konice se trefil parádně z přímého kopu v zápase s Černovírem. Navíc vyhrával osobní souboje a také díky němu se hráči Černovíra dostávali do minima šancí. Z Hluboček si nominaci zasloužil stoper Jiří Henkl. Ten byl jako vždy důležitou postavou v zápase s Maletínem a jako nejzkušenější hráč se postavil k pokutovému kopu, který bez problémů proměnil. Posledním nominovaným obráncem je Michal Zatloukal z Troubelic. Tento mladý bek vstřelil velmi důležitý gól na půdě Dubicka, kde Troubelice hrály skoro osmdesát minut v početní nevýhodě, ale i tak si připsaly cenné vítězství 1:2. 

 

Záloha: Martin Krajc (TJ Doubrava Haňovice), Lukáš Michalčák (TJ Maletín), Lukáš Ferenčík (FK Hlubočky), Petr Antl (Sokol Konice)

Záložní řada tentokrát čítá stejně jako obrana čtyři hráče. Najdeme v ní zástupce Haňovic, Maletína, Hluboček a Konice. Martin Krajc z Haňovic byl jako obvykle velmi důležitou postavou svého týmu. V zápase s Bohuňovicemi dělal soupeři svým pohybem nemalé problémy a navíc jednu branku dal a na jednu přihrál. Dalšími dvěma nominovanými hráči jsou vzájemní soupeři ze čtvrtého kola. Lukáš Michalčák z Maletína sice vstřelil na půdě Hluboček dvě branky, ale ani to na body nestačilo. To Lukáš Ferenčík mohl být po zápase o mnoho šťastnější. Výborně řídil hru, rozdával skvělé přihrávky a navíc se také jednou zapsal do listiny střelců. Posledním nominovaným je dvougólový střelec z Konice, záložník Petr Antl. Ten podobně jako haňovický Krajc zle zatápěl obráncům Černovíra, ale i přes důslednou obranu dokázal dvakrát skórovat. 

 

Útok: Jakub Zachar (TJ Štěpánov), Roman Michálek (SK Řetězárna)

Celky Štěpánova i Řetězárny si v tomto kole připsaly první výhru v sezóně a v obou případech se za to přičinili dvougóloví střelci. Za Štěpánov se dvakrát trefil Jakub Zachar, který tak zařídil tři body v zápase v Lošticích, a z týmu Řetězárny je to Roman Michálek. Ten svými dvěma góly sestřelil dosud suverénní Rapotín, a Řetězárna si tak připsala velmi cenný skalp. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.