SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Po druhém kole středoské 1.B třídy skupiny D přichází na řadu vyhlášení nejlepší jedenáctky kola, ve které nesmí chybět čtyřgólový střelec Lukáš Mezei, kanonýři Jan Olah s Janem Susem, kteří si otevřeli o víkendu střelnici v Říčanech, a nebo brankář Jiří Měsíček, který měl proti nováčkovi ze Struhařova plné ruce práce. Kdo se stane hráčem kola?

Ačkoliv Zruč nad Sázavu překvapivě porazila na domácím hřišti 2:1 Týnec nad Sázavou, v hostujícím dresu se blýskl skvělým výkonem Michal Stejskal a v sestavě kola nesmí chybět. Nejen, že byl po celý zápas hodně aktivní, ale krátce po přestávce se mu navíc podařilo vyrovnat na 1:1. Kdyby v závěru zápasu navíc z volného přímého kopu neorazítkoval krásnou střelou břevno, mohl Týnec překvapení zabránit.

 

Struhařov doma potrápil Teplýšovice, proti nimž sehrála skvělý zápas trojice David Sysel, gólový Roman Folprecht a kapitán Ondřej Hroch, který odehrál slušný zápas a dostal se do několika dobrých příležitostí, žádná z nich však neskončila gólem, stejně jako zakončení ostatních spoluhráčů s vyjímkou Romana Folprechta, který se prosadil v závěru prvního poločasu. Teplýšovice vděčí za úspěch v penaltovém rozstřelu především brankáři. Jiří Měsíček předvedl, že je skutečně skvělým brankářem a svůj tým podržel několika fantastickými zákroky.

 

Neuvěřitelné střelecké představení se odehrálo Říčany, kde domácí tým rozprášil šestnácti góly Zdislavice. Na zápas nikdy nezapomenou Jan Sus a Jan Olah. Druhý jemnovaný nasázal do sítě soupeře šest gólů, Jan Sus ale v pomyslném střeleckém závodu zvítězil a do sítě Zdislavic dokonce vstřelil ještě o gól více, tedy sedm. V dresu Miřetic potom zazářil Miroslav Filip a ačkoliv gól sám nevstřelil, byl motorem svého týmu a své spoluhráče zásobil skvělými přihrávkami. Navíc hýřil dobrým pohybem a vybojoval několik míčů.

 

Nyní už k dalšímu hráčovi, který se blýskl skvělým výkonem. Lukáš Mezei ze Spartaku Průhonice vstřelil v neděli na hřišti Kondrace čtyři góly a jeho tým si odvezl domů tři body po hladkém vítězství 8:0. Také Divišov si s chutí zastřílel a na domácím hřišti deklasoval Viktorii Vestec 8:2, když se v domácím dresu zaskvěli dvěma góly Marek Hanuš a Jan Vondrák.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.