SESTAVA KOLA - 4.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 30.08.2015

0

Čtvrté kolo v ČFL bylo poměrně netypické. Většina utkání totiž byla předehrána už minulou a dokonce i předminulou středu. Přesto se na výkony této jedenáctky jen tak zapomenout nedá! Koho tentokrát zvolíte za nejlepšího hráče kola? 

Radek Sňozík - Štěchovice
Není to žádná novinka, že bránu ideální jedenáctky tohoto kola střeží zrovna Sňozík. Jeden z loňských vítězů v hlasování o nejlepšího hráče kola si svou nominaci zasloužil tentokrát perfektním výkonem doma proti Brozanům, kdy za svá záda nepustil žádný z pokusů hostujících hráčů.

Martin Vajgl - Dobrovice
Dobrovice odehrály doma s Táborským béčkem vynikající zápas. Martin Vajgl přispěl k jednoznačné výhře svého týmu nejen proměněnou penaltou, ale také výbornou hrou směrem dozadu a nevyčerpatelnou zásobou centrů.

Jan Prosek - Štěchovice
Druhý ze strůjců štěchovického masakru na Brozanech. Prosek bránil, útočil, centroval i střílel. To, že jeho nejlepší pokus skončil na tyči, nemění nic na tom, že odehrál nadstandardní zápas.

Ondřej Chocholoušek - Domažlice
Jako už tradičně i tentokrát se Domažlice radovaly ze tří bodů a to díky výhře nad nevyzpytatelným Mostem. Ten se na Domažlické půdě nedokázal ani jednou gólově prosadit a na tom měl významný podíl i Chocholoušek, který byl nebezpečný i v útočných snahách.

Martin Kotyza - Dobrovice
Podobně jako Vajgl těží v této sestavě Kotyza z perfektního výkonu ze zápasu s Táborskem. Kotyza se v utkání trefil dvakrát, z toho jednou nádherně do šibenice z trestného kopu. Jen málo mu chybělo ke vstřelení hattricku, šance na to byly.

David Podzimek - Loko Vltavín
To, že umí Podzimek střílet góly se už nějaký ten pátek ví. V Novém Bydžově to proti místnímu Unionu prokázal hned dvakrát. 

David Kalivoda -Zápy
David Kalivoda je už v ideálních sestavách jednotlivých kol pomalu permanentkářem! Není se ale čemu divit, jeho Zápy jsou na pátém místě tabulky a je to právě hlavně jejich kapitán, kdo buduje základy bodových zisků. Tentokrát proměnil oba své pokutové kopy a právě díky takto pevným nervům dokázali Zápští otočit skóre v domácím zápase s Benešovem.

David Sixta - Chrudim
V minulém kole chybělo Sixtovi do ideální sestavy maličko. A to maličko už tentokrát zvládl. Díky svým dvěma gólům v zápase s Tachovem měl místo v sestavě jisté.

Jakub Urbanec - SK Převýšov
Pokud bude Písek hrát i nadále tak, jak se mu to dařilo v úvodních kolech, body se z jeho hřiště často vozit nebudou. Převýšovu se to však povedlo a Urbanec k tomu značně přispěl. Jeden gól sám dal, druhý padl po jeho akci, kdy nastřelil tyč.

Ondřej Kotlík - Štěchovice

Pro útočníka dokonalý zápas. Kotlík se dostával do jedné šance za druhou. Vybojoval penaltu, pár šancí neproměnil, třikrát se radoval ze vstřelené branky. To vše za šedesát minut na hrací ploše. Průměr dvacet minut na vstřelení branky? Tohle byl prostě jeho zápas!

Petr Rybička - Chrudim
Stejně jako Sixta i Rybička se radoval proti Tachovu dvakrát. Jako bonus svému týmu vybojoval penaltu a kdyby byl v zakončení ještě o něco přesnější, mohl slavit stejně jako štěchovický Kotlík hattrick. I takto jeho představení rozhodně zaslouží mnoho uznání!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.