SESTAVA KOLA - 4.kolo Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.08.2015

0

Sestava 4. kola okresního přeboru Jihlavska nabízí hned několik zajímavých jmen a objevili se v ní hráči hned z 9 oddílů, chybí pouze zástupci telčského béčka a Antonínova Dolu. Sestavu kola lze označit za velmi ofenzivní, neboť se v ní nachází 4 čistokrevní útočníci, kteří se ve svých zápasech činili, hlavně Hekrle a Karkula. Jediný tým, který má v sestavě kola dva zástupce, je tým Sokola Puklice, které rozstřílely Telč v poměru 4:0. Nyní již k samotné sestavě 4. kola...

V brance zaujal nejvíce svým výkonem mladý brankář Cejle Petr Lačný, který přiváděl střelce Staré Říše k šílenství a jen díky němu jeho tým U Jechovce bodoval. Lačný předvedl několik skvělých zákroků a ukázal svoji výbornou vlastnost - prvotřídní reflexy. Obrannou čtveřici nebylo lehké určit, nicméně do sestavy se probojoval rantířovský bek Karel Hula, společně s ním se svými dobrými výkony do sestavy protlačili Jiří Listopad z Bítovčic, Tomáš Doležal z Brtnice, který podal proti Lukám nad Jihlavou bezchybný výkon a zaskvěl se i gólovou nahrávkou. Obrannou čtyřku uzavírá Lukáš Zeman z Puklic, který se v utkání s Telčí nevěnoval jen obranné činnosti, ale podnikal i ofenzivní výpady do hloubi soupeřova pole. Tříčlenná záloha je tvořena batelovským Michalem Houzarem, dále dvougólovým Tomášem Matějíčkem z Velkého Beranova a staroříšským Lukášem Karkulou, který vstřelil proti Cejli branku a ještě vybojoval pokutový kop. Útočný trojzubec pak vytvořil zkušený útočník Brtnice Aleš Frolda, jehož krásný gól lobem nasměroval Brtnici k vítězství, dále elitní kanonýr okresního přeboru Petr Tlačbaba ze Ždírce a strůjce puklického vítězství Marek Hekrle.

 

Vyberte si svého favorita a hlasujte pro něj, a to až do STŘEDEČNÍHO POLEDNE!!!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.