SESTAVA KOLA - 4.kolo Divize D, 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Sestava 4. kola divize D byla oříškem. Trenéři chválili ofenzivní hráče, což se dá jasně pochopit při vysledcích při nichž padaly góly. Jenže i u výsledků 0:0 či 1:1 se pochvala dostala ofenzivním hráčům, případně brankářům, ale ten může být v sestavě kola jen jeden. Krajní obránce tak tvoří dle hesla "nejlepším obráncem je krajní záložník" krajní záložnící Hodonína Reška se Šturmou.

V brance je Stanislav Pometlo, který asi ani nespočítá, kolik chytil tutovek Tasovicím, podobně si počínal i Filip Jícha ze Žďáru, ale jak je napsáno výše, brankář může být v sestavě jen jeden. Jediným obráncem v sestavě kola je Roman Švarc z Tasovic. Tasovice nepustili až do 90. minuty Ždírec do šance, na čemž měla samozřejmě největší zásluhu jejich obrana. Na krajích obrany jsou pak oba krajní záložníci Hodonína. Tomáš Reška připravil všechny tři góly svého týmu a první gól, vyrovnávací dával Zdeněk Šturma. V záloze tentokrát není moc střelců, ani Rostislav Sodomka, ani Luboš Zbytovský, ani David Jukl gól nedali, ale byli hnacími motory svých týmů při remízách s dobrými soupěři. To čtvrtý záložník Lukáš Kaďorek dal góly hned dva. Dvakrát posílal Kozlovice do dvougólového vedení v Bystřici, ale dvakrát musel zkousnout vyrovnání. V útoku je Abdoulaye Konate ze Staré Říše, který byl společně se supeřovým brankářem nejlepším na žďárském place. S Lukášem jsou v útoku dva dvougólový střelci. Tomáš Kytlica, který popravil Pelhřimov a Petr Malata, který stejně popravil Havlíčkův Brod. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.