SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Po druhém kole nemá ani jeden tým stoprocentní bodovou bilanci. Do sestavy kola se dostali po výborném výkonu hned tři hráči Pištína. Premiérově se v jedné sestavě oběvují i bratři Hálové ze Žabovřesk. Kdo další je v sestavě kola se dozvíte v našem článku. 

Michalec Miloš (TJ Sokol Chrášťany)

Do utkání nastoupil místo zraněného brankáře Lhotky a svůj tým výrazně podržel. V derby proti Týnu B, byl vekou jistotou v brance při všech střeleckých pokusech hostí. Deset minut před koncem pak lapil i nejnebezpečnější šanci Týna a udržel čisté konto.

Hála Jan (TJ Sokol Žabovřesky)

V obraně Žabovřesek byl opět oporou. Defenzivu si dirigoval a svými obětavými zákroky zabránil dvakrát ve skórování soupeři z Úsilného.

Hošna Patrik (TJ Slovan Černý Dub)

V utkání proti Mokrému zahrál výborný zápas na pravém kraji obrany excelentně. Kovaný záložník byl velmi aktivní na pravém kraji hřiště a neúnavně podporoval, domácí ofenzivu. V defenzivě si vedl taky velmi dobře.

Bezpalec František (FC Praktic Pištín)

V zápase s Bukovskem příliš mnoho práce v defenzivě neměl a tak se často pouštěl do útočných výpadů. Těsně před odchodem do kabin jeden z nich zakončil gólem a nastartoval Pištín k vítězství.

Brázda Radek (SK Koloděje nad Lužnicí)

Obránce z Koloděj se mohl společně se svými spoluhráči radovat po utkání s Dívčicemi po výhře 1:0. V defenzivě si počínal velmi dobře, což ocenil i trenér Jan Kubíček. Ve druhém poločase se mohl zapsat i mezi střelce, ale jeho střela šla těsně vedle šibenice.

Al Aita Martin (FK Olympie Týn nad Vltavou)

Neúnavně podporoval útok Týna na pravém kraji zálohy a provětrával domácí obranu. Rovněž byl i častým terčem faulů. Po jeho dvou centrech se mohlo měnit skóre, ale v zakončení se ani jeden tým gólově neprosadil.

Koňarík Lukáš (FC Praktic Pištín)

V zápase proti nováčkovi z Bukovska odehrál povedené utkání a navrch přidal dvě branky. Po zásluze byl odměněn nominací do sestavy kola.

Hrdlička Jan ( FC Praktic Pištín)

Dirigent záložní řady Pištína patřil podle ohlasů z kabiny mezi nejlepší hráče na hřišti. Právě hra záložní řady dělala největší rozdíl mezi týmy Pištína a Bukovska.

Hrádek Daniel (TJ Mokré)

Mokré si připsalo první body na hřišti Černého Dubu. Autorem branky, která znamenala jednobodový import, byl právě útočník Hrádek, který se prosadil po standardní situaci.

Hála Jakub (TJ Sokol Žabovřesky)

Zatímco jeho bratr má za úkol brankám zabránit, on je naopak střílí. A na úvod sezony si připsal i jednu trefu do sítě Úsilného.

Švehla František (SK Koloděje nad Lužnicí)

 

Ačkoli loňskou sezonu strávil více v brance, v té letošní mu zatím jeho kolega Dvořák moc příležitostí nedává a tak nastupuje František Švehla v útoku. O tom, že mu to nedělá problém, hovoří i fakt, že byl nejaktivnějším střelcem v zápase s Dívčicemi a vstřelil jedinou branku zápasu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.