HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 04.06.2023

0

Zbývá odehrát už jenom dvě kola, dva zápasy a konec. III. třída dospívá ke svému finále, jak to však celé dopadne je stále ve hvězdách. Co je však absolutní jistotou, to je že Koloděje po roce sestupují o soutěž ní, navíc v sobotu nedorazili do Štěpánovic a jejich utkání se tak kontumuje ve prospěch domácího týmu. Zde máme sestavu kola, která nemůže samozřejmě chybět!

V brance je Lukáš Dvořák z rezervního týmu SK Mladé, který svými zákroky pomohl ke třem bodům proti Týnu. V obraně je David Přibyl z Černého Dubu, který sice v zápase proti Čtyřem Dvorům branku nevstřelil, ale byl hodně vidět a patřil k oporám mužstva. Lukáš Stárek z Mokrého přispěl svým výkonem, alespoň k remíze v Nových Hodějovicích a Jiří Špán z Dívčic bojoval a vstřelil v Lipí dvě branky, přesto že jeho minutáž v zápase nebyla taková. V záložní řadě je Michal Zemek z Mladého, který vstřelil jednu branku a pomohl mužstvu ke třem bodům, Yurii Zakharkuch z Kamenného Újezdu vstřelil jednu branku v Bavorovicích, ale stačilo to jen na remízu, Luboš Tvrzický z Dívčic gól v Lipí nevstřelil, ale na zápase byl po dlouhé době a bylo vidět, že má chuť do fotbalu, Pavel Randa z Kamenné přispěl jednou trefou k výhře proti Novým Hradům a Václav Kutheil z Nových Hodějovic vstřelil dvě branky proti Mokrému a byla z toho remíza. V útoku je Miroslav Syovátka z Kamenné, který vstřelil dvě branky proti Novým Hradům, celkem jich má na kontě už osmadvacet. Posledním členem je Milan Horák z Černého Dubu, který opět patřil k oporám mužstva a to i v zápase proti Čtyráku. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2023 23:24 do 07.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.