HISENSE SESTAVA KOLA - 24.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 28.05.2023

0

Přinášíme vám ideální jedenáctku uplynulého kola! Tahle sestavička hráčů z různých týmů odehrála o víkendu silné zápasy a na své výkony mohou být fotbalisté hrdí. Někdo střílel góly, jiný pro změnu brankám zabraňoval, další zas vytvářel šance pro spoluhráče. Jací hráči se do Sestavy kola dostali?

V brance je Lukáš Dvořák z mládské rezervy, který v Nových Hradech vychytal domácí střelce a pomohl tak svému týmu ke třem bodům. V defenzivě máme Libora Waldhausera z Dívčic, který byl po delší pauze, ale na jeho výkonu proti Čtyráku to nebylo vůbec znát a patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Na stoperu je Jiří Hrabánek starší z Mokrého, který řídil obranu svého týmu a přispěl také jednou brankou k vysokému vítězství v Kolodějích. Posledními členy obrany je Dominik Kouba z Černého Dubu, který proti Bavorovicím nepouštěl útočníky do šancí a pomohl tak ke třem bodům a jeho spoluhráč Jan Dědina, který také v tomto utkání vyčníval. V záloze je Jiří Špán z Dívčic, který odehrál proti Čtyráku dobré utkání, chyběl tomu jen gól. Viktor Kotalík z Kamenného Újezdu sice branku nevstřelil, ale svým výkonem pomohl alespoň k remíze proti Hodějovicím. Matěj Šachl z lišovské rezervy vstřelil vítěznou branku v domácím zápase proti Kamenné a odsunul ji tak na druhé místo v tabulce. V útoku je autor hattricku Jiří Hrabánek mladší z Mokrého. Dále střelec vítězné branky proti Lipí Miroslav Beránek z Týna nad Vltavou. Posledním členem v naší sestavě je střelec jedné branky Josef Bejdák z Mladého, který gólem a výkonem pomohl ke třem bodům v Nových Hradech. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2023 23:06 do 31.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.