HISENSE SESTAVA KOLA - 23.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 21.05.2023

0

Ve 23. kole byla vybrána ideální sestava a vy máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči. Pokud jste někoho viděli na hřišti a líbil se vám, nebo jste fanouškem, tak neváhejte a hlasujte pro něho. Hlasování bude ukončeno ve středu ve 12:00 hod a poté bude s nejlepším hráčem rozhovor na našich stránkách. Váš hlas může právě rozhodnout o nejlepším hráči kola!

V brance je Martin Valtr z rezervního týmu Týna nad Vltavou, který udržel čisté konto proti Čtyráku a svým výkonem pomohl ke třem bodům z domácího hřiště. V obranné trojici je David Přibyl z Černého Dubu, který byl oporou týmu v Nových Hodějovicích, zkušený Jan Smolen starší z Kamenné hraje stabilně v základní sestavě a málokdo přes něj dokáže projít, což platilo i v zápase proti Kolodějím a Martin Svoboda z Lipí parádně rozdával míče spoluhráčům a svůj výkon korunoval nádherným přímákem z 35 metrů. V záložní řadě je Vladimír Valenta z Dívčic, který vstřelil první branku zápasu a druhou připravil pro Pavla Hezoučkého, Jan Vaněček z Bavorovic vsítil hattrick Dívčicím, ale stačilo to je na remízu. Milan Tomka z Týna svou jedinou brankou vystřelil vítězství proti Čtyřem Dvorům a Patrik Martinec z Lišova, který vstřelil dvě branky Mladému a byl tak hlavním strůjcem důležitého vítězství. V útoku je Jan Smolen mladší z Kamenné, který nasázel čtyři branky Kolodějím, Petr Kaše z Černého Dubu sice v Hodějovicích branku nevstřelil, přesto patřil k tahounům hostujícího mužstva a Daniel Hrádek z Mokrého, jenž nasázel dvě branky Kamennému Újezdu a bylo z toho vysoké vítězství. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2023 10:00 do 24.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.