Klukům z Kamenné chci popřát, ať se jim v sezóně daří, říká hráč kola Milan Ďurica

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Milane, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji, můj pohled na zápas je velmi pozitivní a to ve všech směrech. Za prvé, výborná divácká kulisa, kde bylo na zápase přes 250 fanoušků a musíme jim poděkovat za skvělou atmosféru, vzhledem k tomu že to byl zápas 3. třídy, tak tohle je něco na co se bude dlouho vzpomínat. Osobně bych chtěl poděkovat všem kamarádům, fanouškům Black Oak který přišli podpořit náš team za to Vám všem mooc děkuji byli jste super!!!! Další věc je kvalita zápasu, Kamenná hrála pěkný útočný fotbal, my si myslím že taky a tak to bylo nahoru dolů se spoustou šancí na obou stranách, takže pro oko diváka parádní. Prostřednictvím tohoto rozhovoru bych chtěl Kamennou pochválit jak za hru tak i za to jak celý zápas proběhl vzhledem k tomu že hrál první s druhým a ještě klukům popřát, ať se jim v sezóně daří, ale snad aspoň ve 3 zápasech remizují. A v poslední řadě bych chtěl ještě poděkovat rozhodčím p. Granec to odřídil výborně, i s AR1, AR2 neznám jména (smích).
Jak si spokojený se svým výkonem?
Osobně s výkonem jsem spokojený, nebylo to jednoduché, ale týmu jsem pomohl góly a od toho tam jsem. Ale asi největší radost mám z nahrávky na gól pro Honzu Dannyho Alvese Dědinu, který dal tři góly za život, který viděla celá jeho rodina a on měl opravdovou dětskou radost jak malý kluk. Z radosti mi udělal výron kotníku. Ale super hrál celý náš tým!!!
Vstřelil jsi hattrick, mohlo být gólů i víc?
Asi ano hlavou jsem dal břevno, jednu penaltu jsem nechal zahrát syna trenéra abych si zahrál i další zápas (smích) pak tam byla jedna šance kterou jsem mohl zakončit ale nahrál jsem opět Janu Vančurovi ml. který měl smůlu a vychytal ho hráč na brankové čáře. Jinak Jan Vančura ml. hrál dobře a věřím, že ty góly nám vynahradí v jiném zápase!!!
Nyní jedete do Lišova. Co od zápasu očekáváš?
Lišov je dobrý mladý tým, takže čekám těžký zápas, já nebudu tak doufám, že to kluci zmáknou!
Jaká byla zimní pauza a jak si jí trávil ty?
Tak vzhledem k tomu že hraju futsal za Absolut Černý Dub, sálovku za Devianty a hokej za Hunters Homole tak sportu mám až až, takže spokojenost. Jinak příprava s Black Oak proběhla suprově, chodilo nás 12-16 hráčů, celou přípravu dvakrát týdně.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Komedie.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Tak nějak vše k jídlu, pití Cola.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.