Kluci jsou výborní do party, to se pak humor dělá snadno, říká hráč kola Rudolf Durdil z Oseka

Celou svoji kariéru strávil ve Velkém Oseku. Spoustu sezón již hájí barvy obce minerálních pramenů. Nejen o vzniku jeho přezdívky, nezapomenutelných zápasech a dobré náladě v kabině, vypráví hráč kola Rudolf Durdil z Oseka.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k prvenství. Jak jste reagoval, když jste zjistil, že jste byl vyhlášen hráčem kola podle hlasování fanoušků?
Dobrý den, prvně bych chtěl poděkovat za gratulaci k prvenství. Vítězství mě samozřejmě mile překvapilo, tímto bych chtěl všem kteří si našli tu chvilku času na, aby pro mě hlasovali.
Máte nějaký zápas v kariéře, na který nikdy nezapomenete?
Na zápas asi ne, ale nezapomenu na turnaj Praga cup, kde jsme byli na krásném druhém místě a pro mě to byla velká zkušenost.
Jak vznikla Vaše přezdívka „Cukr“, mohu-li se tázat?
Přezdívka Cukr vznikla vlastně úplnou náhodou, když jsme měli trénink ještě za žáky a začalo pršet a já sem řekl, že jsem z cukru a že se rozpustím. To je vlastně všechno, každý čeká nějaký veliký příběh a ono je tím jen tohle.
Ve 28 letech patříte ke zkušeným oporám mužstva, odchytal jste spoustu zápasů. Vzpomenete si, co nejbizarnějšího se Vám v zápase přihodilo?
Teď si nedokážu vzpomenou na něco tak bizarního, co by stalo za zmínku.
Za dorost jste střílel mraky gólů jako útočník, neláká vás to ještě občas do pole?
To nevím, kde jste na tuhle informaci přisel, ale náš současný trenér J. Sodoma, který mě vedl i v přípravce, tak nevěděl, kam semnou až mě jednou postavil do brány, a tam už jsem zůstal. Také do pole mě to upřímně vůbec neláká a zůstanu u toho, co mi aspoň trochu jde :D
Jste spíše tišší typ brankáře, nebo hřmotnými výkřiky dirigujete své spoluhráče po celý zápas?
Jsem spíš typ, který hodně křičí, ale občas mi přijde, že mám v týmu 10 hluchých, jelikož mě nikdo neposlouchá :-D
Tento týden jste měli týmovou rozlučku se sezonou, dokázali jste si výbornou sportovní formu přenést i do restauračních zařízení?
Myslím si, že v restauračních zařízení jsme dokázali předvést nejlepší výkon celého podzimu :D Nebo alespoň já určitě :-D
Máte nějaké koníčky mimo fotbal zaslechl jsem, že prý stavíte dům?
Od doby co jsem začal stavět dům, tak museli jít všechny koníčky stranou. Takže mi zbyl jen fotbal, dům a rodina.
Zdenka Novák o Vás řekl, že jste největší bavič kabiny, jak to děláte?
Tak s takovým talentem se nejspíš člověk asi musí narodit :-D to je samozřejmě nadsázka, ale je to tím, že kluci jsou výborní do party a ono to jde potom všechno lehčeji, když máte kolem sebe lidi, kteří vás v té zábavě ještě podpoří.
To je vše. Děkuji za rozhovor. Je něco, co byste chtěl vzkázat našim čtenářům?
Ať hlavně nezapomínají na to, že se vždy musí hlasovat pro hráče Velkého Oseka :D A ať dál podporuji fotbal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.