Konečně jsem po zápase byl se sebou spokojený, říká hráč kola Luboš Tvrzický

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Luboši, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Čeká tě nějaký příspěvek do kasy?
Ahoj, moc děkuji, popravdě jsem to vůbec nečekal, ale jsem každopádně rád a moc děkuji všem kdo pro mě hlasovali. Co se týče příspěvku do kasy, určitě nějakou částku rád přispěji, i když máme nového pokladníka a prý je v kase peněz po dokopné dost.
O víkendu jste porazili Mladé. Jak bys zápas popsal?
Zápas se odehrál netradičně dopoledne, což někomu nemusí vyhovovat, ale já se těšil. Do dorostu jsme tak většinou hrávali a musím říct, že mi to vlastně vyhovuje. Konečně jsem i po zápase byl se sebou spokojený a rozhodně od sebe očekávám, že takhle odehraji každý zápas. Co se týče samotného zápasu, tak jsme bohužel do utkání špatně vstoupili, brzy jsme prohrávali a pak marně dobývali domácí branku. Naštěstí jsme utkání zvládli otočit a aspoň jsme důstojně zakončili ne příliš povedený podzim.
V utkání jsi vstřelil dvě branky. Popíšeš je našim čtenářům?
U prvního gólového momentu jsem si navedl míč za velkým vápnem a umístěnou ranou k levé tyči jsem nedal mládskému gólmanovi šanci - 1:1. Druhý gól byl ten ze šťastnějších, kdy po skrumáži v malém vápně, kde statečně bojoval náš kanonýr Ježek, jsem se dostal o chloupek dřív k míči než náš nejlepší hráč podzimu Valenta a sraženou střelou jsem míč dostal do brány. Valisovi jsem tak sebral jeho desátý gól na podzim a vlastně jsem ho i připravil o vlasy, které v sázce prohrál (smích).
Jak jsi po polovině soutěže spokojen s výkony a umístěním?
Moc spokojený nejsem, body jsme rozdávali, kde se dalo a s účastí to také nebylo slavné. Mě osobně hlavně mrzí, že kvůli pracovním povinnostem nemůžu klukům pomoci každý zápas a bohužel se to i odráží na mých výkonech. Očekávám od sebe daleko více.
Jaké jsou cíle do jarních bojů?
Cíle jsou určitě posbírat co nejvíce bodů a mít z fotbalu radost, to je to nejdůležitější, proč to hrajeme.
Jaký je tvůj nejlepší fotbalový moment?
Nejlepší fotbalový moment asi v mládeži, kdy jsme několikrát vyhráli naši soutěž. Poté zřejmě můj první zápas v základu za dospělé v Olešníku, kde jsem dal i svůj první gól a teď je to každý zápas, na který se dostanu.
Nyní nás čeká dlouhá zimní pauza, jak jí hodláš trávit?
Budu se věnovat hlavně své rodině, koukneme se na MS (manželka se už nemůže dočkat (smích), užijeme si Vánoce a pak už se bude třeba začít chystat na jarní část sezóny a další dobrodružství v našem životě.
Za chvíli začne MS v Kataru. Budeš sledovat, popř. komu plánuješ fandit?
Určitě budu sledovat, je to svátek fotbalu a těším se samozřejmě na Brazílii, Anglii, ale hlavně na Cristiana. Moc bych mu přál, aby se mu MS podařilo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.