Tudle anketu může vyhrát každej dřevák, říká s úsměvem hráč kola Petr Kaše

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Petře, zvítězil si v anketě o nejlepšího hráče 12. kola III. třídy, co na to říkáš?
Zdravím všechny čtenáře. Z vítězství mám samozřejmě radost, i přesto, že se tentokrát do hlasování asi příliš lidí nezapojilo. Co mne ale těší daleko víc, že si mne jako nejlepšího hráče zápasu vybrali sami moji spoluhráči, za což jim touto cestou děkuji a zároveň do teď to nechápu.
Prosím, ohodnoť váš zápas se Čtyrákem. Jak se hrálo tobě osobně a co říkáš na výkon celého týmu?
Zápas byl takovou naší podzimní klasikou. Pomalejší rozjezd, spousta neproměněných šancí, vyrovnání soupeře z ojedinělé pološance a demolice ve druhém dějství. Dle mého jsme odehráli slušný zápas a dali několik pěkných branek. Osobně jsem se cítil v pohodě, i přesto, že jsem nastoupil netradičně na předstoperu.
V zápase jste v poločase pouze remizovali, věřil si, že vyhrajete?
Při vší úctě k soupeři jsem o našem vítězství nepochyboval ani vteřinu. Výsledek byl po 45 minutách sice nerozhodný, otěže zápasu jsme ale drželi pevně ve svých rukou a bylo pouze otázkou času, kdy se brankostroj v čele s čupapi Milanama rozjede.
Co na to říká kabina a především pokladník? Nejsi první z Dubu, kdo letos tuto anketu vyhrál…
Je pravda že se nám daří anketu vyhrávat poměrně pravidelně, z čehož má radost nejen pokladník, ale i zbytek kabiny. O to veselejší totiž bude dokopná. Jinak konkrétně na moje vítězství byly reakce ve stylu, že tudle anketu může vyhrát každej dřevák, s čímž nelze než souhlasit.
S kým si nejvíce rozumíš na hřišti a s kým mimo hřiště?
Bude to znít asi jako otřepané klišé, ale v kabině (i na hřišti) Black Oak panuje naprosto skvělá atmosféra. S klukama se pravidelně vídáme i mimo fotbal a pokaždé bez výjimky si máme co říct. A to i přesto, že tým je prakticky celý nový. V tomhle směru odvedl přes léto skvělou práci náš hlavní kanonýr Djuryka, kterému se podařilo do Dubu nalákat partu dlouholetých kamarádů, kteří si na nic nehrají a chtějí se fotbalem na stará kolena bavit. Na hřišti to je dle mého vidět a jsem rád, že toho mohu být součástí.
Nyní jedete do Lipí, kde jsi také působil. Co od zápasu očekáváš?
Osobně se na zápas moc těším. Lipíčko má výborný stánek a na domácích zápasech vždy bývá skvělá atmosféra, kterou vytváří tvrdé jádro hools v čele s Prdovo gangem. Věřím, že si nějaké pyro připraví i na poslední domácí zápas sezóny a k vidění bude kvalitní fotbálek bez zbytečných emocí. Snad se nám podaří navázat na naše podzimní výkony a malinko pokazíme Lipíčku dokopnou.
Na jaký zápas se v sezoně nejvíce těšíš?
Myslím, že budu mluvit za celý mančaft Black Oak, když řeknu zápas s Kamennou. Jen mne mrzí, že se s nimi utkáme hned z kraje jarní části. Ten zápas bude něco jako předčasné finále a pravděpodobně a dost možná rozhodne o vítězi soutěže a postupujícím do Okresního přeboru.
Co považuješ za tvůj největší osobní a týmový úspěch?
Více než osobním dávám přednost těm týmovým. Tím je pro mne v současnosti postup s Black Oak a kdo ví, třeba nejen do Okresního přeboru. Čupapi muňaňo, Visca Black Oak!!!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.