ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 14.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se tentokrát stali dva hráči, tím je Vojta Cajz a Libor Fiala. Redakce fotbalunas.cz vyzpovídala Libora.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil podzim?
Prvních osm kol bylo výsledkově i herně povedených, druhá půlka sezóny se nám nepovedla, ale 22 bodů je fajn. K úplné spokojenosti mě chybí bod z Ledče a 3 body z domácího utkání s Náměští.
Máte zasloužený odpočinek, udržujete se nějak ve formě přes zimu?
Budeme se nadále scházet jednou týdně, zahrát si fotbal.
Jaká je Vaše fotbalová kariéra?
Dlouhá a krásna (úsměv). Začínal jsem "dole u řeky" v Přibyslavicích, v dorostu jsem přestoupil do dnes již neexistujícího BOPO Třebíč, kde jsem působil 10 let a od roku 2001 jsem v Okříškách a jsem za to rád. Pár generací se už kolem mě vystřídalo, ale vždycky to tady bylo "zdravé" a je i teď!
Jak se Vám hrálo proti Pelhřimovu? Věděl jste, že jsou první, mělo to na to vliv?
Pelhřimov je jasně nejlepší celek soutěže, patří do divize, měl ale dvakrát smůlu, že se soutěž nedohrála skze Covidovou situaci. Zápas měl dobrou úroveň a řekl bych, že remíza asi koresponduje dění na hřišti. A vliv na výkon, že jsou první, to určitě nemělo, to by asi nebylo dobře v mých letech se z toho ....
Máte někoho s kým si rozumíte nejvíce?
Pokud myslíte v kabině, kluci prominou, tak s naším nestorem, vedoucím týmu, fajn chlapem, Milanem Tekalem s kterým sem prožil celou éru vzestupu Okříšského fotbalu od 1.B do dnešní doby! Jinak si celkem rozumím i s manželkou a i dospívajícími dětmi.
Je sice po podzimní části, ale spočítají Vám to v kabině do kasičky?
Tak určitě, je to sport.
Jaké jsou Vaše další záliby?
Sport všeho druhu, aktivně už méně, o to víc u TV, nesleduju akorát synchronizované plavání mužů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.