Záložník Slavie Daniel Krotil: Netajíme se naším cílem, což je divize a určitě od toho neodstoupíme a nepřestaneme bojovat!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole krajského přebour a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Daniel Krotil z hradecké Slavie získal nejvíce hlasů za svůj výkon proti Červenému Kostelci, který korunoval nádhernou brankou. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V posledním utkání jste zvítězili na půdě Červeného Kostelce, tak jak jsi zápas viděl ty?
Ano, na půdě Kostelce jsme zvítězili, ale nebylo to nic jednoduchého. První poločas jsme hráli dobře a proto jsme zaslouženě vedli 2:0. Druhý poločas jsme z toho úplně vypadli, soupeř hru velice zjednodušil a my jsme s tím měli velký problém a díky tomu jsme začali dělat spoustu zbytečných standartek, které měl Kostelec výborné a i nám z jedné dali gól. Nakonec jsme byli rádi, ze jsme tento velice těžký zapas dovedli do vítězného konce, ale druhý poločas rozhodně nebyl podle našich představ.
Ty jsi vstřelil nádhernou branku, která nakonec byla rozhodující. Mohl bys nám ji přiblížit?
Můj gól pramenil z výborného presingu celého týmu, dostali jsme Kostelec pod tlak u jejich vápna. Balón se jim nepodařilo odkopnout dost daleko, tak jsem se k němu dostal já, dal jsem si ho na pravačku a měl jsem trochu štěstí, jelikož stoper Kostelce přede mnou uklouznul, a vystřelil jsem na zadní tyč. Jak jsem, ale říkal, pramenilo to z výborného napadání celého týmu.
Postupně stoupáte tabulkou a nyní jste už třetí. Jsou vaše ambice stále ty nejvyšší?
Ano, stoprocentně, netajíme se naším cílem, což je divize a určitě od toho neodstoupíme a nepřestaneme bojovat.
V dalším kole přivítáte doma druhý Rychnov. Jaký zápas očekáváš?
Očekávám velmi těžké utkání. Jak říkáš, Rychnov je druhý, takže to nebude nic jednoduchého. Mají obrovskou sílu dopředu, takže musíme být hlavně kompaktní směrem dozadu, ale myslím, že tento zapas zvládneme.
V letní pauze se ve Slavii řada věcí změnila... Nový trenér, hráči a i ty ses po přípravě vrátil jako posila zpáty. Vidíš nějaké změny oproti minulému ročníku?
Tak změny určitě proběhly, jak na straně trenéra, tak hráčů, ale to je fotbal. Myslím si, že si to ze začátku trochu sedalo, ale teď už je vše v pořádku a odráží se to i na výsledcích.
Podzimní část sezóny je téměř u konce. Jak bys jí zhodnotil ze svého pohledu?
Podzimní část bych nehodnotil úplně nejpozitivněji, jelikož mně osobně se moc nedařilo a samozřejmě jsme chtěli být po podzimu první, což se taky nestalo, ale jak už jsem psal, nastalo dost změn, tak to chvíli trvá. Máme ale za sebou teprve půlku, takže určitě nic nevzdáváme a máme to stále ve svých rukou.
Vím o tobě, že jsi hrával i futsal. Věnuješ se stále tomuto sportu?
Ano, futsal stále hraji. Nyní působím v Pražské Bohemce ve druhé futsalové lize.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.