Chtěl bych postoupit, říká Jiří Slatinský

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jiří Slatinský z Hrotovic, který přispěl svým dobrým výkonem k výhře svého týmu nad Třebelovicemi. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jirko, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji. Do Třebelovic jsme odjížděli s velkým respektem, jelikož domácí utkání s Třebelovicemi v 1. kole rozhodl Pavel Hrobař až v 89. minutě. Přestože jsme jako první inkasovali, dokázali jsme do konce poločasu otočit nejen skóre, ale i vývoj hry. Škoda jen našich nevyužitých příležitostí ke skórování.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Vyhráli jsme, takže jsem byl maximálně spokojený. Podařilo se mi vychytat nejlepšího střelce domácích, čímž jsem týmu pomohl získat všechny tří body.
Jak jsi spokojený s podzimní částí vašeho týmu ?
Co se týče postavení v tabulce, tak bych chtěl být o jedno místo výše, ale na první místo ztrácíme jen dva body, takže vše máme na svých kopačkách. A přestože máme na jaře těžší los, chtěl bych postoupit.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mne dovedl v páté třídě spolužák Pavel Padělek, jehož syn stejného jména vyhrál vaši anketu minulý týden. V Hrotovicích jsem hrál od žáků. V dorosteneckém věku jsem odešel hrát do Rouchovan. Po návratu zpátky do Hrotovic jsme s chlapama postoupili až do 1. A. Vinou špatného přístupu několika hráčů jsme soutěž neudrželi a já jsem proto s fotbalem skončil. Dlouho jsem bez fotbalu nevydržel a poté, co mi zavolal Tomáš Růžička, že by chtěli s chlapama postoupit, zakotvil jsem na 4 roky v Třebíči ve FOŠce. Po operaci kolene jsem se opět vrátil do Hrotovic.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Mým oblíbeným fotbalistou je můj bývalý žák Tomáš Hadraba, který když nastoupí přede mnou na stoperovi, vždycky vyhrajeme (smích).
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Hrotovicím, FOŠce a Spartě. Posledních pár let to máme my fanoušci Sparty hodně těžký.
Jaké máš koníčky?
Celý můj život jsem měl dva koníčky. Volejbal a fotbal. V těchto dvou sportech se věnuji i mládeži. Momentálně jsem s žáky ZŠ Hrotovice na republikovém finále volejbalu v Chomutově. Ve fotbale vedu předpřípravku a v barevném minivolejbale hrajeme Ligu Vysočiny.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Komedie.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Coca-Cola a svíčková s 12 od Bože Potůčka.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.