Budeme chtít ukázat svojí sílu a potvrdit první místo, velí Josef Šourek před utkání s Hošticemi

Fanoušci zvolili hráčem sedmého kola opět kanonýra Josefa Šourka, který tak vyhrál podruhé v řadě. V rozhovoru se rozpovídal o svém místě v kabině a přidal pár menších zajímavostí o sobě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Pepo, podruhé gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. Co na druhé vítězství v řadě říkáš?
Opět děkuji všem, kdo pro mě hlasovali, ale v tomto kole měl podle mého vyhrát spoluhráč Dominik Petráň, který přidal na své konto další dva góly a navíc s kapitánskou páskou zvládl zápas velmi dobře.
Máš asi hodně aktivní spoluhráče, kteří chtějí další přínos do kasy?
Vůbec nevím, kdo z kluků pro mě hlasoval, každopádně za další přínos do kasy budou rádi.
Od zápasu s Dražejovem sis sliboval zodpovědnou hru. Splnili jste toto přání nehledě na výsledek, který byl jednoznačný?
Nebyl to bezchybný výkon. Podařilo se nám udělat pár chyb v obraně, které soupeř nedokázal potrestat a ve předu jsme některé situace nevyřešili ideálně. Každopádně jsme opět ukázali svoji sílu a došli si k pohodlnému vítězství 5:0.
Minule si zmínil, že sleduješ mnoho ostatních sportů. Byla jiná možnost v dětství, než fotbal, nebo se jiným sportům zkoušíš věnovat až teď?
Ne, od mala mě rodiče vedli k fotbalu a u toho jsem zůstal. Občas si akorát dojdu zahrát tenis s kamarády, nic víc.
Z kabiny na tebe kluci prozradili to, že pouštíš před zápasem písničky na vyhecování. Co patří do tvého repertoáru před zápasem?
Většinou pouštím něco rychlejšího co nás nabudí, nebo pouštím podle kluků, co si zrovna přejí.
O víkendu vás čekají Střelské Hoštice. Jaký zápas tedy očekáváš tentokrát?
Hoštice nám to určitě neudělají lehké a budou pro nás nepříjemným soupeřem, ale my opět budeme chtít ukázat svojí sílu a potvrdit první místo v tabulce dalšími třemi body.
Poslední otázka. Kolik branek od tebe můžeme očekávat?
Číslo vám určitě neřeknu. Hlavně aby mi vydrželo zdraví, ale doufám že jsem se vstřelenými brankami ještě zdaleka neskončil.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2022 10:50
To nehlasovali jen spoluhráči ze šatny, ale i fanoušci... :-) Akorát já dělila body, každou hodinu jsem dala jeden hlas Pepovi a další hodinu Dominikovi. :-)