Žádný tým tu není jednoduchý, pokud nebudeme hrát na stoprocent, říká hráč kola Milan Ďurica

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Milane, na úvod gratuluji k výhře v anketě Muž kola. Už proběhly nějaké gratulace od spoluhráčů nebo okolí? Chtěl bys touto cestou někomu poděkovat?
Děkuji, jooo hodně mi psal Milan Horák je to jeho sen vyhrát v našem dresu hráče kola…..je to naše kopyto všichni hrajeme na něj, aby dal aspoň dva góly z 30ti šancí a byl v sestavě. Bohužel zatím se mu to nedaří. Děkovat nebudu nikomu (smích).
V rámci Muže kola ve III. třídě jsi dalším hráčem vašeho týmu, který vyhrál. Už se po tobě ptal pokladník?
Ten se ptá pořád a na všechny, takže kvůli tomu nemusí u nás nikdo být v sestavě kola.
O víkendu jste zajížděli do Dívčic, které jste porazili jednoznačně 7:1. Jaký to byl zápas z tvého pohledu?
Rozhodně to nebyl jednoduchý zápas, domácí tým hrál v obraně zodpovědný fotbal s dlouhými nákopy na jejich útočníky, ale s tím si naše obrana poradila a po chybě v jejich obraně se nám povedlo dát první branku, pak do konce poločasu to nebylo z naší strany nic moc. Do druhého poločasu jsme si něco řekli v kabině a ve druhém poločase se ukázala naše kvalita a domácí neměli šanci. Chtěl bych pochválit Vaška Welsera, který zahrál výborně a z kraje zálohy tam posílal nebezpečné centry a měl tam spoustu náběhů a to nám pomohlo zlomit domácí tým.
V dalším kole přivítáte Koloděje, které jsou poslední. Jaký očekáváš výsledek?
Myslím, že v tomhle zápase to bude o nás, jak se k tomu přistoupí. Žádný tým tu není jednoduchý, pokud nebudeme hrát na 100%.
Jaké byly tvé fotbalové začátky a kterými kluby jste prošel?
To je na dlouho (smích). Myslím, že jsem to do fotbalunas.cz už psal. Ale začal jsem v Černém Dubu a snad tady i skončím!
Kdo patří mezi tvoje fotbalové vzory a kterou soutěž bys sis chtěl ještě zahrát?
Můj vzor byl taťka, Gaizka Mendieta, ale toho asi už nikdo nezná pak Messi a hlavně Zlatan jo a Petr Snížek!!! To nevím 1.B. Třídu s Black Dubem.
Je nějaká fotbalová vzpomínka nebo zážitek, na který nezapomeneš?
Asi setkání s panem Snížkem, tam se mi potvrdilo, že fotbal je pro každého (smích).
Máš i jiné koníčky kromě fotbalu?
Rád si zahraji futsal, hokej, stolní tenis.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.