Splnil jsem úlohu obránce, říká Marek Kopeček

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Marek Kopeček z Mohelna, který svým dobrým výkonem pomohl svému týmu k výhře nad Koněšínem. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji. Do zápasu jsme nastoupili téměř se 100% sestavou, takže jsme si věřili na výhru. Už před zápasem v kabinách šlo na spoluhráčích vidět, že se na zapas proti Koněšínu těší. Koněšín bych zařadil mezi ty kvalitnější soupeře a určitě jsme zápas nepodceňovali. Koněšín asi nenastoupil v plné sestavě, takže převaha našeho týmu byla na hřišti vidět. Měli jsme spoustu šancí dát branky a taky se tak stalo. Výsledek 4-0 je z mého pohledu dobrý, ale branek mohlo z naší strany padnout daleko více.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Se svým výkonem jsem spokojený, splnil jsem úlohu obránce. Samozřejmě, že se pořád dá něco zlepšovat, byly tam i nějaké osobní chyby, takže celkově bych svoji hru ohodnotil procentuálně na 70-80%.
Nyní vás čeká zápas se Slavicemi Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Slavice pro nás byly vždy kvalitní soupeř a hrávali jsme spolu vyrovnaný fotbal. Ve IV. třídě to byl myslím dokonce neporažený tým, ale s postupem do III. třídy jakoby ztratili fotbalového ducha a jsou na posledním místě tabulky, nedaří se jim. Od příštího zápasu proto očekávám jasnou dominanci našeho týmu na hřišti a jasnou výhru.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedli vrstevníci a učitelé ze základní školy. Kromě Mohelna jsem působil dříve také v Dukovanech a v Koněšíně - proto byl pro mě tento zápas důležitý a těšil jsem se na něj.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Robert Lewandowski.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Paris Saint-Germain.
Jaké máš koníčky?
V první řadě fotbal a rybolov, rád si zajdu do lesa na houby (když rostou), také rád někdy něco uvařím, posedím s přáteli u pivka.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Komedie, horor.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Pečený bůček, pivo (úsměv).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.