ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 8.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Rozhovor nám poskytl Lukáš Veřmířovský ze Stěbořic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k další výhře. Co na ní říkáte?
Dobrý den, budu se opakovat, ale děkuji jak Vám, tak i těm, kteří pro mě hlasovali. Za výhru jsem rád, žene mě to dopředu.
Nominaci jste získal za zápas proti Jakartovicím. Jak vy sám hodnotíte svůj výkon a přínos pro tým?
Svůj výkon oproti předešlému zápasu s Budišovem nad Budišovkou hodnotním určitě pozitivněji, jelikož tento zápas jsem neproměnil ani jednu ze čtyř vyložených šancí, tudíž jsem měl co odčinit a povedlo se. Těžko hodnotit sám sebe v čem jsem přínosem pro tým, asi střílením gólů a podpory hráčů na hřišti.
Zápas skončil 6:0. Byl opravdu průběh tak jednoznačný, jak naznačuje výsledek?
První půle jednoznačná určitě nebyla, i přestože jsme na soupeře vletěli a vytvořili si několik vyložených šancí hned do 15 minuty, které jsme však neproměnili. Soupeř byl stále aktivní a málem jsme i gól na 0:1 dostali. Zlom nastal po naši druhé brance těsně před koncem poločasu, druhý poločas už byl v naši režii.
Vsítil jste hattrick. Jak góly padly?
První gól jsem vstřelil po přihrávce vzduchem za obranu Honzou Šindelářem z prvního doteku k tyči. Za druhý gól musím poděkovat Martinu Fiedlerovi, který po útěku a následném centru vzduchem mě našel v malém vápně, kdy jsem mezi obránci míč dotlačil do brány. Třetí gól byl rozdílný tím, že Michal Jamnický poslal střílený míč po zemi těsně před brankáře, a já míč nohou v náběhu uklidil do brány.
Přes týden jste tento kousek zopakoval proti Vávrovicím. Popište nám tyto branky. A povedlo se vám někdy vsítit hattrick v tak krátkém časovém úseku?
Proti Vávrovicím první gól padl po obehrání dvou obránců před vápnem, pak jsem vystřelil a míč skončil v síti. Druhý gól byl obdobný jako třetí gól proti Jakartovicím. Třetí gól jsem po přihrávce a následném přesprintování obrance až k brankáři poslal do brány. 2 hattricky ve dvou zápasech se mi ještě nepovedly, snad se poštěstí i příští zápas. (smích)
Loni jste hrál o dvě třídy výše. Jaký největší rozdíl vidíte v obou soutěžích?
Jednoznačně největší rozdíl vnímám v rychlosti a přenášení hry.
Jak jste si na novou soutěž zvykl? A překvapilo vás něco na této soutěži?
Na novou soutěž jsem si zvykl rychle, avšak doufejme, že ne na dlouho, jdeme si pro postup. Překvapil mě hlavně přístup hráčů, kdy se téměř všichni snaží hrát až do poslední minuty utkání i za rozhodnutého stavu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.