Chtěl bych ještě přidat góly a třeba se mi povede vyhrát tabulku střelců, říká v rozhovoru Ondřej Svoboda

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Ondřej Svoboda z Líní. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k ocenění hráče kola. Překvapilo tě toto ocenění?
Určitě mě toto ocenění překvapilo a potěšilo. Dozvěděl jsem se to až díky spoluhráčům a chtěl bych poděkovat všem, kteří pro mě hlasovali.
Hned na úvod se zeptám, jestli jste očekávali podobný nebo lepší vstup do sezóny? Aktuálně se nacházíte ve středu tabulky. Pomýšlíte na vyšší příčky?
Myslím, že jsme všichni chtěli být na předních příčkách tabulky, ale chybělo nám bohužel v nějakých zápasech štěstí. Určitě pomýšlíme na vyšší příčky a porveme se o ně.
Aktuálně se nacházíš na druhém místě tabulky střelců, pomyslíš na první místo?
Jsem rád, že mi to tam letos padá a rád bych se dostal na první příčku, ale prioritou je pro mě celkové umístění našeho týmu.
Je to tvůj cíl nebo máš nějaký jiný individuální cíl, kterého byste chtěl v této sezóně dosáhnout?
Asi se nedá říct, že je to můj cíl, ale když to začalo takhle dobře, tak bych chtěl ještě přidat góly a třeba se mi povede vyhrát tabulku střelců.
Už si procestoval spoustu klubů po okolí, ale nakonec si se vrátil zpět do Líní. Co tě k tomu vedlo?
Vrátil jsem se do Líní, protože poslední přestup nebyl úplně podle mých představ. V Líních to mám rád, máme skvělou partu a mám tu spoustu kamarádů.
Prozraď nám něco zajímavého ze šatny. Například třeba kdo se stará o zábavu v šatně, kdo má na starosti hudbu před zápasem, jak oslavujete výhru a tak dále.
Myslím, že o zábavu se stará hlavně Aleš Salaba. Sranda je ale spíše po zápase, když vyhrajeme. Před zápasem se snažíme soustředit hlavně na náš výkon. Když ze zápasu odejdeme jako vítězové, tak posedíme v klubovně a tam už se o zábavu stará již jmenovaný Aleš Salaba.
Máš nějaký zvyk, bez kterého na hřiště nevlezeš?
Před zápasem nedělám nic speciálního, ani nemám nějaký konkrétní zvyk.
Jak vidíš následující zápasy? Čekají vás Kralovice, Žihle a Heřmanova Huť.
V posledních zápasech naše sestava nebyla kompletní. Hodně lidí chybělo. Doufám, že na další zápasy bude naše sestava už kompletní. Uděláme všechno proto, abychom následující zápasy vyhráli. Chtěli bychom poprvé v této sezóně urvat už i vítězství na domácím hřišti.
Jedna otázka mimo fotbal, co děláš rád, když zrovna neprobíháš po hřišti?
Když zrovna nejsem na fotbale, tak chodíme s kámošema ven nebo mám přes zimu futsal. Jelikož přes týden máme dost fotbalu, tak toho volného času moc není.
Moc děkuji za rozhovor. Chceš na konec něco sdělit? Nějak se vyjádřit?
Ještě bych chtěl poděkovat svým spoluhráčům, bez kterých by mi tam ty góly nepadaly a děkuji všem, kteří pro mě hlasovali, vážím si toho. Také děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.