Kdo je podle Dominika Mládka z Hlučína, hráče 7. kola MSFL, největším bordelářem a vtipálkem kabiny? :)

Dominik Mládek, hráč Hlučína, přispěl brankou k výhře svého týmu nad Frýdlantem nad Ostravicí. Navíc se díky Vašim hlasů stal hráčem 7. kola - gratulujeme! Díky za rozhovor Dominiku! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dominiku, jak hodnotíš zpětně vítězství v 7. kole na půdě nováčka Frýdlantu nad Ostravicí?
Když se zpětně zamyslím, byl to těžký a tvrdý zápas. Frýdlant je houževnatý a bojovný tým, věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého, což se také ukázalo. Každopádně jsme rádi, že jsme zápas zvládli a vybojovali jsme pro nás důležité body. Každý soupeř, který přijede do Frýdlantu si body bude muset vážně vybojovat.
Jak hodnotíš Tvůj výkon a komentář ke vstřelené brance?
Nerad hodnotím svůj výkon, od toho máme trenéry. Spíš bych chtěl pochválit celý tým. Začátek zápasu pro nás nebyl zrovna příznivý, prohrávali jsme, ale dokázali jsme zápas otočit. Za každý svůj gól jsem rád, hlavní je, že tím pomáhám týmu. Sehráli jsme dobře aut, já už tomu pak dal, jak se říká, třešničku na dort.
Co říkáš no los MOL Cupu, kde narazíte na Plzeň?
Tak určitě jsme nadšení, že přijede Plzeň, momentálně je nejlepším týmem v Česku, minulý mistr, hraje Ligu Mistrů, na zápas se těšíme, jdeme si jej pořádně užít a třeba také překvapit celý fotbal :)
Jaké máte s týmem sezónní ambice?
Stejně jako každý rok držet se v top 3 a bojovat o postup. Máme to takhle nastavené všichni v týmu a na hřišti pro to děláme vše.
Jaký tým tipuješ na postup z MSFL?
Samozřejmě nás :) Ale také Kroměříž, Rosice a Baník.
Tvůj oblíbený/neoblíbený soupeř v MSFL?
Můj oblíbený tým je Velké Meziříčí, proti nim se mi vždycky daří střelecky. A méně oblíbený asi Rosice, s nimi jsem ještě nevyhrál, co si pamatuji
Tvůj oblíbený klub a hráč?
Můj nejoblíbenější klub je Liverpool. Fandím jim od mala, i když měli dlouho špatné období, ale fandit jsem nikdy nepřestal. Hráč určitě Luka Modrič má neuvěřitelný přehled, přihrávky, celkově je jeho hra neskutečná.
Kdo je největším bordelářem v šatně a vtipálkem..?
Bordelář určitě stoper Hasala vždycky mu smrdí věci :) A vtipálek určitě Moučka s ním se člověk nikdy nenudí :)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.