Můj sen je postoupit s Black Oakem co nejvýše to půjde, říká hráč kola Jan Dědina

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejprve bych ti chtěl pogratulovat k vítězství v anketě. Můžeš se na úvod představit fanouškům, kteří tě neznají?
Díky moc, hodně to pro mne znamená, jediná škoda, že se za takové vítězství v anketě nedostává nějaká soška nebo památeční plaketka. Hned bych si ji vystavil, byla by to moje první do vitrínky. Rád se představím, jsem Honza Dědina, ofenzivní hovado na pravým beku, který doslova piluje lajnu. Bohužel fyzička citelně chybí, takže jsem spíš poločasovej hráč.
Jak byl zápas proti Týnu těžký? Ještě v půli jste vedli pouze o gól.
První půle byla z naší strany trochu zbrklá, troufám si říct, že směrem dozadu jsme toho soupeři moc nedovolili. Stoperská dvojice ve složení Peťa Kuba a Fabio Cannavaro (Filda Krojc) fungovala výborně, jen podmáčené hřiště nám moc nepřidávalo co se pohybu týče. O půli v šatně jsem neměl obavy, že bychom zápas nevyhráli, zdravě jsme se nasrali, Fabio jako správný válečník poznamenal, co nám v první půli nešlo a ve druhé půlce jsme už soupeře nepustili doslova k ničemu.
Jak vidíš šance na první místo?
Šance vidím jasněji než kdy jindy. Když nás bude chodit dost a budou se nám vyhýbat zranění, troufám si říct, že příští léto můžou na obci s klidem chystat valník a jednu vyžranou krávu z Korosek na porážku, protože vítězná dokopná bude památeční.
Koho považuješ za největšího aspiranta na postup?
Ze všech soupeřů, které jsem měl čest potkat v této soutěži na mne udělal největší dojem tým Kamennné. Byli asi nejvíce fotbalový mančaft s kvalitníma klukama v útočné fázi.
Nyní jedete do Dívčic. Co od zápasu očekáváš?
Protože na zápas bohužel nebudu, očekávám, že kluci pak pošlou na whatsapp, že je přejeli rozdílem třídy.
Kde jsi hrával než jsi se dostal do Černého Dubu?
Od mala jsem hrával pár let na Včelné, nedokážu říci proč, jelikož celý život žiju na Máji. Ano, vychovala mě ulice, a i možná proto jsem poté hrál až do mužů ve Čtyráčku, bylo to totiž nejblíž baráku. Do Black Oaku jsem se dostal díky svému agentovi panu Pavlovi Paskovi, kterého kontaktoval zoufalý Milda Ďurica s tím, že potřebují pokrýt pravou stranu hřiště nějakým agilním Dani Alvesem. Vše se upeklo a já jsem za to nesmírně rád.
Co je pro tebe největším fotbalovým zážitkem a snem?
Nej fotbalový zážitek mám z tribuny, nikoliv ze hřiště, kdy jsem měl tu čest vidět naživo Barcelonku pár let zpátky jak si pochutnává na Viktorce. Messi s palcem v anusu hattrick za půli, to byla prostě pecka. Můj sen je postoupit s Black Oakem co nejvýše to půjde, vím, že tým a parta na to ready určitě je!
Věnuješ se i jiným sportům než fotbalu?
Ani moc ne, když je čas tak golfík, kde se mohu povyšovat nad kapitánem našeho týmu. Sem tam fitko, v zimě rybník s hokejkou a občas lyže, žádný pecky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.