ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 7.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Rozhovor nám poskytl František Kramný ze Stěbořic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Jak jste spokojen se svým výkonem? A jak s výkonem celého mužstva
Se svým výkonem jsem spokojený. Výkon mužstva byl standardní, ukázali jsme zkušenosti hráčů a pečlivou přípravu trenérů a hráčů. Až na některé spálené šance a neklid v prvním poločase nemám, co vytknout.
Porazili jste vysoko Budišov. Byl zápas tak jednoznačný? Popište pro naše čtenáře jeho průběh.
Do začátku 1. poločasu jsme nastoupili lépe než hosté, hned v 5 minutě jsme už vedli 1:0, o minutu později to bylo 1:1. Další gól jsme přidali v 12 minutě. A hosté opět srovnali ve 14. Potřebovali jsme se potom co dáme gól uklidnit a s tím jsme šli do druhého poločasu. To se povedlo a nedali jsme soupeři šanci. Ukázali jsme své týmové kvality a díky tomu byl poločas jenom náš.
Vy sám jste vstřelil na začátku dva zlomové branky. Jakým způsobem padly?
U prvního gólu jsem se pět metrů za vápnem napřáhl a poslal to k tyčce. Druhý gól jsme vykombinovali společně s L. Veřmiřovským, klepli jsme si to spolu, on mě vyslal a já už jenom běžel jeden na jednoho s brankářem.
Byla nějaká možnost vsítit hattrick? Kolik branek jste nejvíc ve své kariéře vsítil?
Hned v první minutě jsem z rohu dával hlavou břevno, pak ještě několik podobných akcí. Abych řekl pravdu vůbec netuším, mužském fotbalu 2, dorost už si nevybavuju.
Věkem jste stále dorostenec. Jaký byl přechod do mužského fotbalu? A jak jste si na něj zvykl?
Nepřicházel jsem najednou pravidelně jsem hrál za muže i dorost od 15. Zvykl jsem si velice rychle, hraje se mi pohodlněji než, kdy dřív.
Vyplývají z vašeho věku nějaké speciální povinnosti, jako třeba nošení balonu do šatny po tréninku apod.?
Tak určitě se něco najde jako jsou například vody, rozlišováky, kužely , ale jelikož nás je dohromady pět mladších tak se to prostřídá.
S kým si v kabině nejvíce rozumíte a na jakém postu se vám nejlépe hraje?
Rozumím si se všemi, těžko vybírat. Na hřišti si ale nejvíc rozumím s O. Šmalcem a L. Veřmířovským. Nejlépe se mi odjakživa hrálo a hraje na středu zálohy.
Zatím jste hrál jenom ve Stěbořicích. Máte ambice jít do jiného klubu a zahrát si vyšší soutěž? Popřípadě jakou?
Zatím o ničem nepřemýšlím, soustředím se jenom na sezónu a na tým.
Jaký máte největší zážitek spjatý s fotbalem? A naopak jaký nejhorší?
Nejhorší zážitek byl z minule sezóny, když mi v zápase zlomili obratel a já se poté musel vzdát sezóny a fotbalu. Naopak nejlepší byl asi první start za muže ve 14, výběr do OFS Opava a celkově vrácení se na hřiště po úrazu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.