Kdo z trenérů dá více hlaviček? Vsadil bych si na trenéra Pletichu, ale těžko říct, usmívá se David Edelman

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal David Edelman, brankář plzeňského Petřína. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ač se jednalo o souboj s posledním týmem tabulky, úplně jednoduché to nebylo, že? Měl jsi hodně práce?
Zápas byl hodně těžký, soupeř po obdržení třetí branky začal napadat a měl spoustu šancí. Hodně práce za mě vyřešila obrana, takže až tolik práce jsem neměl.
Na Petříně jste tři gólmani na dva dospělé celky. Věřím, že se podporujete a vycházíte spolu. Ale je něco, co ti u konkurentů leze krkem?
S klukama máme dobrý vztah, na trénincích je sranda. Nejhorší teda je asi když Pérák z 5 střel trefí jednou bránu, ale na to už jsme si od začátku přípravy tak nějak zvykli (směje se).
Vyrůstal jsi v Rokycanech, přes plzeňské kluby a následně i Mýto jsi se dostal na Petřín. Co tě vedlo zrovna sem a ne jinam?
V Mýtě jsem nedostával tolik prostoru v A týmu, tak jsem se v zimě rozhodl jít na Petřín. Rozhodovalo u mě asi také to, že tady mám spoluhráče, se kterými jsem dřív hrával.
Petřín se snaží hrát atraktivní kombinační fotbal, při němž jistě zapojuje i brankáře. Jak jsi na tom co se hry nohami týče?
Řekl bych, že hra nohami je asi moje nejsilnější stránka. Občas si říkám, že jsem měl být útočník, pak ale vidím svoji fyzičku a hned jsem rád, že jenom stojím v bráně (směje se).
Jaké myslíš, že jsou tvé přednosti, co se týče brankářské hry?
Po hře nohami, která je asi moje nejsilnější, bych řekl, že asi reflexy. Penalty a 1 na 1 nejsou u mě ta nejhorší stránka, to jsou bohužel centry...
Teď si dáme pár "rychlovek". Vyber vždy jednu z možností... Jsi připraven?
Sem s tím...
Penaltu kopat nebo chytat?
Chytat
Rukavice Adidas / Uhlsport / jiná?
Nyní mám Puma.
Pizza s ananasem nebo bez?
Bez ananasu!
Pivo nebo rum s kolou?
Pivo.
Dovolená na Islandu nebo na Maledivách?
Volil bych raději ten Island.
Kdo dá víc nožiček? Vojtěch Suchý nebo Matěj Pejřimovský?
Tady není o čem - Vojta.
Kdo dá víc hlaviček? Trenér Pleticha nebo trenér Vodrážka?
Asi bych si vsadil na trenéra Pletichu, ale těžko říct (usmívá se).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.