ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 4.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak by jste zhodnotil zápas proti rezervě Kaplice?
Zápas budu hodnotit hodně pozitivně, za mě to byl nejlepší zápas (zatím) v sezóně . I když po fotbalové stránce toho k vidění moc nebylo, za to bojovnost a chuť zvítězit doma byla obrovská. Pomohli nám 2 velké chyby soupeře které jsme trestali v prvním poločase které pramenili z našeho vysokého pressingu který po nás trenér vyžaduje. S klidným srdcem můžu říct že Kaplici jsme do ničeho zásadního nepustili a v zápase jsme byli jasně lepším týmem. Velká pochvala pro celý tým Větřní.
Vstřelil jste dvě branky, popište nám je.
Abych řekl pravdu tak už si nevybavuji kdo mi nahrával na první gól, ale myslím si že to byl náš MARATONEC Páťa Podskalák který mě našel na půlce svojí nahrávkou a já už dělal jen to co mi je vlastní a to rychle utíkal do brány. U druhého góla jsem jen slízl smetanu, velkou zásluhu na tom to gólu má Jakub Taher, který ukázal svojí šikovnost a rychlost na levé straně kde si šikovně povodil dva hráče Kaplice poté přišel ve vápně faul a rozhodčí odpískal pokutový kop, na mě bylo už jen trefit bránu což se povedlo.
Větřní má zatím sedm bodů, je to pro vás úspěšný vstup do sezony?
Je to určitě úspěšný start do sezóny, ale za mě těch bodů mělo být víc. Mrzí mě remíza v Boršově kde jsme byli určitě lepším týmem a měli brát všechny 3 body. Úspěšný start do sezóny pramení z výborné přípravy kterou jsme celý tým absolvovali.
Další kolo vás čeká rezerva Trhových Svinů, jaký zápas očekáváte?
Proti Trhovým Svinům jsem nikdy nehrál a nezmění se to ani tenhle víkend na zápas bohužel budu chybět. Věřím a jsem přesvědčený že i tým beze mě si poradí a dovezeme si všechny 3 body domů.
Dal jste si nějaký cíl, kolika branek chcete za sezonu dosáhnout?
Klukům jsem před začátkem sezóny řekl že budu nejlepší střelec soutěže, do toho to kola jsem byl pro smích celému týmu hlavně panu Ješinovi :-).Po tomhle kolu už ví že jsem to myslel vážně a moje gólová produktivita půjde jen a jen nahoru. A samozřejmě moje góly jsou zásluha celého týmu který mi dává super servis a bez toho bych ty góly nedával.
Jaký je vaše kariéra?
Moje fotbalové krůčky jsem poprvé udělal v mém rodném Ořechově odkud i pocházím. Ano Ořechov tady nikdo nebude znát :-). Je to malá vesnička ve Zlínském kraji. Poté moje cesta vedla v 6ti letech do fotbalové akademie 1. Fc Slovácko , tam jsem vydržel do u16 a poté jsem odešel do Viktorky Otrokovice kde jsem strávil krásný tři roky fotbalu. V devatenácti letech jsem se odstěhoval na jih Čech a to do Českého Krumlova. V jižních Čechách začala moje kariéra za FC Lipno kde jsem hrál opravdu jen sporadicky , kvůli mé práci to ani moc nešlo. Poté jsem si dal od fotbalu pauzu na 3 roky, a za mojí znovuzrozenou chuť do fotbalu může můj kamarád a současný trenér Ruda Weinhard které mu za to moc děkuji že mi dal opět chuť do fotbalu.
Jaký je váš nejoblíbenější klub a hráč?
V české lize to je určitě Slovácko a v zahraničí mám od malička Manchester United, oblíbených hráčů bylo a je spoustu ale ten NEJ byl u mě vždy Cristiano Ronaldo.
Jaký je váš největší fotbalový zážitek?
Ten teprve příjde :-).
Děkuji za rozhovor.
Já také děkuji, ať se daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.